-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăActualitateMandatul unui important director de instituție de cultură din Gorj nu va...

Mandatul unui important director de instituție de cultură din Gorj nu va mai fi prelungit

Mandatul lui Ion Cepoi în funcția de manager al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj nu va fi prelungit, după ce acesta a obținut o notă mai mică de 9 la evaluarea făcută de Consiliul Județean Gorj. Din luna mai, instituția de cultură va avea o nouă conducere.

„Am pierdut o bătălie și probabil ultimul război! Profesional,  am fost linșat cu bună știință! De ce? Nu știu! Poate pentru că am fost naiv și am crezut că dacă iubești cu patimă ceea ce faci, lumea cea mare în care exist ca ființă socială va deveni la fel de frumoasa ca lumea mea cea mică în care trăiesc în fiecare zi!

M-am înșelat!

Dumnezeu să-i ierte pe cei cu sufletul pustiu, care se cred stăpânii universului!

Le mulțumesc celor care mi-au fost alături și m-au susținut! Printre ei au fost și doi colegi!“, este mesajul transmis de Ion Cepoi pe pagina sa de Facebook.

 

„Nicolae Davițoiu este cel care m-a exclus din cultură“

 

Ion Cepoi a spus că pleacă din cultură din cauza consilierului județean Nicolae Davițoiu, care a făcut parte din Comisia de evaluare și i-a dat o notă mică: „Nicolae Davițoiu este cel care m-a exclus din cultură. Să-l întrebați pe el de ce mi-a acordat nota respectivă. A fost evaluare, a fost renotare, a fost interviu. Concluzia evaluării este că, la momentul acesta, nu mi se va prelungi mandatul pentru că am luat sub 9 ca medie generală. Mandatul meu se va termina undeva la sfârșitul lunii aprilie“.

 

Davițoiu: „Are dreptul să participe la concurs și să depună un nou proiect“

 

Nicolae Davițoiu a spus că i-a acordat managerul CJCPCT Gorj nota 7,50, pentru că așa i-a evaluat activitatea: „Atât am considerat că este nota justificată pentru raportul pe care l-a făcut.  Nu l-am disecat pe domnul Cepoi din punct de vedere al omului de cultură, ci a fost o analizare a managementului instituției. I-am acordat nota 7,50. Are dreptul să participe la concurs și să depună un nou proiect. Este director din anul 2004 și are vârsta de 71 de ani. Îndeplinește condițiile de pensionare de șase ani. Postul de director va fi scos din nou concurs. Este normal să nu accesezi niciun proiect pe fonduri europene și să stai la mila Consiliului Județean?. Are posibilitatea să depună contestație“.

 

 

 

 

Ziua Copilului, sărbătorită prin pictură

0
Ziua Copilului va fi sărbătorită, printr-o expoziție, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii...

Ion Cepoi: „Nu cumulez pensia cu salariul“

1
Ion Cepoi, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj, susține că...
Centrul Judeţean pentru Conservarea Culturii va avea panou de promovare a activităţii

Cine sunt candidații care s-au înscris pentru ocuparea postului de director al Centrului de Promovare a Culturii Tradiționale

1
Trei candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean pentru...

1 COMENTARIU

  1. nicolae davitoiu si cultura,poate cea de porumb la jales ! Acest individ suce si o face bine ,pina cind ramine ,,galusca ,, in git ! Un neica n drum care si plimba consoarta de mina pe victoria ceausista si nu stia ,,cartea de vizita,, ! Omul potrivit la locul potrivit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!