Manifestări grandioase pe Stadion. “A fost un ecou destul de mare”

0
332

Elevii din anii terminali, din Târgu Jiu, vor avea parte și anul acesta de festivități de absolvire grandioase. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean susține că evenimentele vor fi organizate tot pe Stadionul Municipal, după ce anul trecut aceiași acțiune a umplut de emoție sufletul a mii de participanți.

Pandemia a schimbat modul de organizare a evenimentelor școlare. Elevii din anii terminali nu își mai doresc activități restrânse, organizate în incinta unităților școlare. După ce în 2020, din cauza virusului care a băgat panică în mapamond, autoritățile au apelat la o măsură de compromis, organizând activitățile în incinta stadionului, și anul acesta cererea este aceiași.

Ecou pentru elevi 

“Pe stadionul municipal vor fi organizate de către Primăria Municipiului Târgu Jiu evenimentele care au avut loc și anul trecut. A fost un ecou destul de mare. Copiii au fost foarte impresionați, la fel și părinții cât și profesorii și își doresc ca și anul acesta să aibă festivități de absolvire în aceeași manieră. Având în vedere că nu sunt măsurile de relaxare atât de mari, este mai mare spațiu pe stadion. Este vorba și de grandoare acțiunii și de modul viguros în care s-au desfășurat lucrurile”, a declarant inspectorul general al ISJ Gorj, Dana Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here