Marcel Romanescu, avertizat de Florin Cârciumaru să nu lase orașul neîmpodobit la iarnă

0
46

Vestea că municipiul Târgu Jiu riscă să rămână în această iarnă fără o bună parte din instalațiile luminoase care împodobeau orașul îl nemulțumește pe fostul edil Florin Cârciumaru. Senatorul îi cere primarului Marcel Romanescu să ia toate măsurile ca orașul să rămână la același nivel de invidiat din punct de vedere al decorațiunilor, asta în ciuda problemelor ivite din cauza dosarului deschis de inspectorii ANAF.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, dădea de înțeles zilele trecute că anumite zone ale orașului ar putea rămâne fără beculețele specifice sărbătorilor de iarnă din cauza dosarului deschis de ANAF și în care se anchetează un prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei. Fostul primar Florin Cârciumaru, cel acuzat că a generat această situație, nici nu ia în calcul o astfel de variantă și îi cere lui Romanescă să nu răsfrângă efectele acestui scandal asupra populației. „Nu pot decât sa îl rog pe domnul primar să găsească o soluție și să împodobească orașul, pentru că nu este corect ca orașul Târgu Jiu să rămână neîmpodobit după atâția ani cu o pregătire foarte frumoasă de sărbători. Soluția este in mâna dumnealui și a celor care sunt implicați în procesele cu primăria”, a declarat Florin Cârciumaru.

Potrivit inspectorilor ANAF, edilii din Târgu Jiu ar fi prejudiciat bugetul local cu suma de aproximativ trei milioane de lei în urma unor contracte pentru iluminatul ornamental din iarna 2010-2011. Actualul primar Marcel Romanescu le-a cerut juriștilor primăriei să spună dacă instalațiile respective pot fi montate sau nu în oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here