6.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăActualitateMăsuri aspre la meciul din această seară

Măsuri aspre la meciul din această seară

Oamenii legii sunt pe poziţii în această seară când la Târgu-Jiu se dispută meciul anului dintre Pandurii şi Levadia Tallinn. Sute de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi în vederea păstrării ordinii şi siguranţei publice. La acţiune participă şi oamenii legii din municipiul vecin Craiova.

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova şi din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, în cooperare cu efective din cadrul I.P.J., I.S.U.J. Gorj, Poliției Locale Târgu-Jiu și ai societății specializate de pază şi protecţie, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu şi Levadia Tallinn. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc preliminar, ridicat. Pentru asigurarea măsurilor de ordine la partida de fotbal sute de oameni ai legii vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a stadionului, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, precum și în interiorul stadionului, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

Circulaţie închisă!

În urma desfăşurării şedinţei de cooperare a forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică s-au stabilit detaliile privind organizarea şi desfăşurarea acestei partide de fotbal: „Prin dispoziţia primarului municipiului Târgu-Jiu, între orele 14.00-24.00, s-a interzis parcarea, iar între orele 16.00-24.00 s-a interzis circulaţia autovehiculelor pe bulevardul Constantin Brâncuşi, tronsonul cuprins între str. Traian şi str. Vasile Alecsandri. Totodată, între orele16.00-24.00, este interzisă şi vânzarea de băuturi alcoolice în unităţile comerciale situate în perimetrul arterelor de circulaţie: b-dul Constantin Brâncuşi, tronsonul cuprins între str. Traian şi str. Panait Cerna şi în Parcul „Constantin Brâncuşi”. Accesul spectatorilor în stadion pe la porțile de acces se va efectua începând cu ora 18.00 pe bază de documente de acces. Casa de bilete de la poarta principală de acces nr.1 în baza sportivă, va comercializa bilete și astăzi, între orele 09.00-17.00. Controlul corporal al publicului la intrarea în stadion, accesul publicului, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se va realiza cu efective de poliţişti locali din Poliţia Locală Târgu-Jiu şi agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator”, se menţionează în comunicatul remis presei de către Jandarmeria Gorj.

Aviz spectatorilor!

Spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta stadionului iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de beţie, să introducă în stadion băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la competiția sportivă. Jandarmii le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă carea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice sau manifestări violente, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -