Acasa / Actualitate / McDonald’s vrea spațiu în noul stadion

McDonald’s vrea spațiu în noul stadion

Este oficial -McDonald’s va investi la Târgu Jiu! Locația viitorului spațiu de tip fast-food va fi în incinta noului stadion, compania urmând să participe la licitație pentru atribuirea unei locații în noua arenă.

După discuția purtată cu autoritățile târgujiene, reprezentanții celui mai cunoscut lanț de produse de tip fast-food s-au hotârât să investească la Târgu Jiu. Au venit la primar cu temele făcute de acasă, hotărâți să pună mâna pe un spațiu din incinta noului stadion municipal. „Au venit, s-au uitat la stadion! Sunt interesați să vină la Târgu Jiu și au optat pentru un spațiu în stadion. Au declarat că sunt interesați să participe în mod direct pentru o licitație în vederea obținerii unui spațiu din incinta arenei. După cum i-am văzut eu cred că vor deschide aici un punct de lucru. Au venit cu lecțiile făcute, în spatele discuțiilor avute sta o analiză clară pentru că o astfel de companie nu vine doar să investească pe o perioadă scurtă. Vorbim despre o investiție pe termen lung pentru a amortiza cheltuiala făcută”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

McDonald’s va licita pentru un spațiu extins care să-i permite să dezvolte amenajarea unui sistem de servire tip drive-in.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*