0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăActualitateMedici prinși în timp ce lipseau nemotivat de la cabinetele din Policlinică

Medici prinși în timp ce lipseau nemotivat de la cabinetele din Policlinică

Mai mulți medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu nu au respectat programul de lucru de la cabinetele din cadrul Ambulatoriului. Aceste nereguli au ieșit la iveală în urma unor controale.
„În urma unor verificări dispuse de managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu în Ambulatoriul integrat s-a constatat că la mai multe cabinete medicale nu era respectat programul de lucru.
Astfel, la cabinetele de Ortopedie-traumatologie, Obstetrică-Ginecologie, Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, Urologie și Chirurgie generală, medicii programați pentru asigurarea activității în cabinetele de specialitate nu erau prezenți, fiind la program doar asistentele medicale. Menționăm că la aceste cabinete medicale programul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 15:00“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Medicii vor fi atenționați

Managerul unității medicale a dispus atenționarea scrisă a medicilor cu privire la respectarea programului de lucru.
„Verificările au avut loc astăzi, 09.02.2022 în intervalul orar 13:30-13:50, și, potrivit conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, acțiunile de verificare privind respectarea programului de lucru vor continua în Ambulatoriul integrat al unității, dar și în secții, precum și la nivelul serviciilor și compartimentelor TESA“, a mai informat Mihaela Țicleanu.

Compartimente de Cardiologie și Neurologie la spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu

0
La nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu vor fi înființate Cardiologie și Neurologie în...

Zeci de gorjeni au venit la spital mușcați de câini

0
Peste 20 de gorjeni care au fost mușcați de câini, de la începutul acestui an...

(VIDEO) Probele biologice transportate cu drona, la Oradea

0
Un proiect pilot, care este unic în România, se va derula la Oradea, în judeţul...

1 COMENTARIU

  1. Acelasi lucru se intampla si la Spitalul Municipal Motru. Cred ca daca se intampla la Tg-Jiu si Motru, e clar ca este o regula pentru toi medicii din toata tara. Nu am nimic cu ei, dar trebuie sa mai si munceasca pentru salariul care-l au acum. Ei cred ca daca au facultatea de medicina+rezidentiat +specialist+ primar sunt superiori celorlalti intelectuali si nu au nici-un respect fata de ceilalti inlcusiv fata de pacientii lor, pe care ii trateaza doar daca le mai dau o spaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!