Medicii din Spitalul Județean de Urgență nu se îngrămădesc să ocupe posturile de șefi de secție

0
420

Zece medici și-au depus dosarele de înscriere la concurs pentru ocuparea posturilor de șefi de secție din cadrul Spitalului Județean de urgență Târgu Jiu. Nu va exista concurență, pentru că pe fiecare post de șef de secție s-a înregistrat doar un singur candidat. Pentru cinci locuri nu s-a înregistrat niciun candidat, procedura urmând să fie reluată.

„După ce au fost publicate cele 15 funcții de șefi de secție și laborator și expirarea termenelor de depunere a dosarelor, au fost depuse zece dosare de candidatură. Pentru fiecare funcție de șef de secție s-a depus câte un dosar. Nu au fost depuse dosare pentru ocuparea funcțiilor de șefi de secție la Neonatologie, Boli Infecțioase, Dermatologie, Laborator Radiologie și Laborator Explorări Funcționale. Comisia va verifica dosarele care au fost depuse pentru cele zece funcții și urmează să valideze sau nu dosarele de concurs“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Urmează să se stabilească data concursului

Dosarele candidaților urmează să fie analizate, după care se va stabili data susținerii concursului. „După ce se termină selecția dosarelor de concurs urmează probele de susținere a proiectului de management, adică proba scrisă și interviu. Acestea urmează să fie stabilite după ce se va numi comisia de concurs. După validarea sau nu a dosarelor, se trimit comisiile pentru susținerea proiectului de management și proba scrisă, iar concursurile vor avea loc după aprobările de la Consiliul Județean Gorj“, a mai spus Dumitru Vienescu.

Au fost înregistrate dosare pentru ocuparea posturilor de șefi de secție la Endocrinologie, Neurologie, ATI I, Chirurgie Generală I, ATI II, ORL, Oftalmologie, Recuperare și balneologie, Anatomie Patologică și Medicină Legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here