Acasa / Actualitate / Medicul Bogdan Niculescu, dispus să demisioneze în cazul unui raport negativ în ceea ce privește secția pe care o conduce

Medicul Bogdan Niculescu, dispus să demisioneze în cazul unui raport negativ în ceea ce privește secția pe care o conduce

Medicul Bogdan Niculescu, șeful Secției Ortopediei și al Blocului Operator de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, a declarat că este dispus să-și dea demisia din funcțiile pe care le ocupă în cazul în care se vor constata deficiențe în raportul care va fi întocmit de către Corpul de Control al Ministrului Sănătății. „Aștept să vedem ceea ce este de corectat în activitatea spitalului și secțiile care sunt considerate vinovate și eu sunt dispus să-mi dau demisia din funcția de șef de secție sau coordonator de bloc operator, dacă se dovedește în acel raport că au fost ceva deficiențe pe Secția Ortopedie, respectiv pe Blocul Operator din Spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu. Dacă sunt coordonatorul Blocului Operator un an sau un an și jumătate și l-am coordonat în niște condiții improprii, așa cum spune ministrul Sănătății, înseamnă că cineva trebuie să-și asume acest lucru“, a spus medicul Bogdan Niculescu în cadrul emisiunii „În numele adevărului“ de la Gorj Tv.

„Pacienții au o încredere mai redusă“

O problemă majoră constată de ministrul Sănătății, în urma vizitei din județul Gorj, a fost faptul că nu sunt asigurate circuitele pentru pacienți. Astfel, pacienții care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe sunt transportați cu ambulanța la unitatea de pe strada Progresului, pentru efectuarea de investigații medicale. „Circuitele acestea sunt de 20 de ani de ani și au primit avizul DSP și a Ministerului Sănătății. Acum, brusc după o vizită, nu mai sunt bune circuitele, iar medicii, probabil, sunt de vină“, a mai precizat Bogdan Niculescu.

Medicul a mai spus că imaginea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost grav afectată de vizita ministrului Sănătății, iar încrederea pacienților s-a diminuat foarte mult: „Nu este o perioadă foarte bună a Spitalului Județean de Urgență și sper să nu mai continue foarte mult, deoarece nu este benefică pentru nimeni, nici pentru medici și nici pentru pacienți, care, probabil, au o încredere mai redusă în actul medical de la acest spital, asta și ca urmare a declarațiilor făcute de doamna ministru. Sper ca această perioadă să se încheie cu raportul Corpului de control, care să lămurească toate lucrurile, iar, apoi, să începem să reconstruim ceea ce s-a distrus în ultima perioadă“.

2 comentarii

  1. L-ati citat doar pe dl.doctor. Aportul tau unde e, n-ai nimic de apreciat/comentat la cele declarate sau privind contextul? In alta ordine de idei, cand si ce prestigiu a avut vrodata aceasta gaura de spital?! Ca de obicei, vax.

  2. Si daca iti dai demisia fara sa astepti ,,raport ,, !? Mizeria din Spital,lipsa de dotare,profesionalismul vostru ,,chitit,, numai pe buzunar nu s Motive care sa reflecte caracterul si capacitatea unui om ,,numit,, dottore !?Nu avem,nu putem,nu stim,nu ne intereseaza dar,salarile ,,curg,, Luna de Luna si, pozinarul doldora de ,,hirtiile,, pacientilor ! Rusine ,Nesimtirea si rinjetul tau imi doresc sa nu l mai vad,de acceptat am reusit de mult….lehamita !!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*