23.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăActualitateMembri PNL, ademeniţi cu funcţii în CEO

Membri PNL, ademeniţi cu funcţii în CEO

Senatorul Tudor Barbu susține că liberalii sunt supuși la presiuni și le se oferă funcții în CEO pentru a fi reduși la tăcere şi ulterior vor fi scoşi ţapi ispăşitori pentru neregulile făcute de alţii în companie.

tudor-barbu-headlinesTudor Barbu, co-președintele PNL Gorj susține că liberalii sunt supuși la presiuni în această perioadă venite din partea anumitor lideri sindicali sau membri PSD care le-ar fi propus acestora să ocupe diferite funcții în Complexul Energetic Oltenia. Barbu afirmă că, în acest fel se urmărește reducerea la tăcere a liberalilor pentru a nu mai scoate în evidență ilegalitățile făcute în administrație de către PSD. „Sunt încercări disperate din partea unor lideri sindicali importanţi şi la nivelul liderilor PSD pentru a se găsi unul sau doi sau trei liberali notorii ca fiind liberali pentru numirea lor în funcţii acum în CEO. Îmi asum orice silabă. Au nevoie de aceşti oameni pe care să îi sacrifice şi să spună uitaţi ce fac liberalii în CEO”, a spus senatorul PNL. Tudor Barbu le transmite liberalilor că, în cazul în care vor accepta funcții în CEO, fără a susține și un concurs și vor fi părtași la încălcarea legii, vor fi radiați din partid. „Reiterez din partea conducerii PNL Gorj faptul că oricare liberal care acceptă acum o funcţie care nu este trecută printr-un concurs corect, organizat conform legii, se consideră un om şi imoral şi ilegal şi non-liberal şi va fi dat afară. Partidul condus de Vâlceanu şi Barbu nu este condus cu picioarele pe birou la un pahar, noaptea într-un birou.”, a menţionat Tudor Barbu.

Iacobescu despre cazul polițiștilor reținuți : „Dacă un subordonat nu respectă legea, trebuie tras la răspundere și șeful”

6
Iacobescu despre cazul polițiștilor reținuți : „Dacă un subordonat nu respectă legea, trebuie tras la răspundere și șeful”

Grave acuzații împotriva Consumcoop Novaci

0
Conducerea Cooperativei de Consum „Consumcoop“ Novaci este acuzată de abuz în serviciu, fiind depusă în...

Femeie internată în spitalul din Târgu Jiu, găsită de rude plină de vânătăi și cu piciorul rupt

0
O pacientă în vârstă de 72 de ani, internată în Spitalul Județean de Urgență Târgu...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!