Acasa / Actualitate / Mesaj dur al publicistului Dorin Brozbă cu privire la propunerea Primăriei Târgu Jiu ca cel mai vârstnic suporter de la Pandurii să taie panglica de la Stadionul Municipal

Mesaj dur al publicistului Dorin Brozbă cu privire la propunerea Primăriei Târgu Jiu ca cel mai vârstnic suporter de la Pandurii să taie panglica de la Stadionul Municipal

Publicistul gorjean Dorin Brozbă care a scris mai multe cărți despre istoria clubului de fotbal Pandurii este împotriva propunerii primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, ca panglica inaugurală a stadionului municipal să fie tăiată de cel mai vârstnic suporter al formației în vârstă de 83 de ani. Brozbă spune că mai potrivit este ca veteranii care au jucat pentru Pandurii să aibă această onoare: „PENTRU MARCEL ROMANESCU, ADRIAN TUDOR ȘI AUREL POPESCU…SENIORII PANDURILOR TREBUIE SĂ TAIE PANGLICA DE INAUGURARE A NOULUI STADION!

De câteva zile, printre porcăielile de tot felul emanate de actualii șefi ai Primăriei Tg-Jiu, se mai strecoară câte ceva și despre apropiata inaugurare a noului stadion, cu prețul de 30 de milioane de euro, preconizată de Sfântul Dumitru, pe data de 26 octombrie 2019.

Pe lângă faptul că denumirea acestuia revine la ,,Municipal”, după „Ilie Pintilie” sau ,,Tudor Vladimirescu”, am constatat și faptul că un deștept al zilei vrea ca panglica de inaugurare să fie tăiată de un nene suporter, asta în condițiile în care, în frumosul nostru oraș, trăiesc și îndură cu stoicism tot ceea ce se întâmplă atât de urât pe la clubul fanion al Gorjului, cinci fotbaliști supraviețuitori din echipa de început, de la înființare, din anul 1962, numiți de noi, pe bună dreptate, ca SENIORII PANDURILOR. Ei sunt Cornel Grama, căpitanul de atunci al echipei, 83 de ani, Vasile Cernitoiu, 85 de ani, Bebe Dorobanțu, 81 de ani, Emanoil Barbu «Moțu», 83 de ani și Manole Băloi, 81 de ani.

Prin ceea ce au făcut dumnealor pentru culorile echipei în urmă cu aproape 60 de ani, merită pe deplin acestă onoare, fie că le place, fie că nu, preaînfierbântaților noștri edili.

Să lea dea Domnul gânduri bune măcar acum,în ultimul ceas!“, este mesajul postat de Dorin Brozbă pe pagina de Facebook.

Un comentariu

  1. Ca sa-i mai ceri turbulentului Romanescu, o caricatura de primar, un incurca lume si un terminator pentru acest oras batut de soarta cu un astfel de penibil in fruntea primariei.doamne, si ce primari buni si foarte buni a avut Targu Jiu de-a lungul timpului?!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*