-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăActualitateMesajul transmis de ministrul Economiei conducerii UM Sadu

Mesajul transmis de ministrul Economiei conducerii UM Sadu

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, alături de secretarul de stat Daniela Nicolescu, au fost prezenți, astăzi, în județul Gorj, într-o vizită de lucru efectuată la Uzina Mecanică Sadu. Acesta a participat la disuții cu conducerea societății de la Bumbești Jiu și a efectuat o vizită în zona de producție a uzinei, acolo unde a stat de vorbă cu muncitorii.
”Dacă vom continua șă mergem din inerție și să utilizăm aceleași echipamente, să ne plângem de contracte, nu am făcut nimic. Am spus-o și o repet: industria de apărare are nevoie de investiții inteligente, astfel încât aceste companii să fie competitive. UM Sadu produce, are comenzi, livrează, ne-au arătat stocurile de muniție pe care le au pregătite pentru a fi livrate și vreau să văd cum putem asigura continuitate, cum putem încheia mai multe contracte într-un preț competitiv. Suntem dependenți de livrarea materiei prime. Vreau să văd dacă lanțurile de aprovizionare funcționează. Dacă putem să ne asigurăm potențialele contracte pe care le vom mai avea. Am vrut să discut foarte mult și cu oamenii, să văd cum lucrează pentru a ști ce trebuie să facem. Am discutat mai bine de două ore, pentru că noi, cei de la Ministerul Economiei, avem o abordare pragmatică. Sunt bani în conturile uzinei, iar aceștia trebuie să se regăsească și în investiții și retehnologizări”, a declarant Florin Spătaru, ministrul Economiei.

”Vizita domnului ministru Spătaru îmi întărește convingerea că la UM Sadu vor fi făcute investițiile de care uzina are nevoie pentru a funcționa la standardele care se cer acum pe piața de profil. Din fericire, în guvernarea trecută PSD a avut grijă să aloce sume importante de bani pentru aceste investiții, iar de acum lucrurile intră în linie dreaptă”, a declarant Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

În cursul zilei de ieri, 7 aprilie 2022, ministrul Economiei, Florin Spătaru a efectuat o vizită de lucru la fabricile de armament și muniție din Cugir, Fabrica de Arme, respective Uzina Mecanica.

Cunoscut jurnalist PRO TV, suspect pentru act sexual cu un minor

0
Unul dintre cei mai cunoscuți corespondenți județeni de la Pro TV este cercetat penal pentru...

Cutremure/Bilanț oficial pentru Turcia și Siria

0
Numărul morţilor în urma cutremurelor devastatoare produse la graniţa dintre Turcia şi Siria a depăşit...

Concurs de arhitectură pentru elevii gorjeni

0
Elevii gorjeni sunt invitați să participe la un concurs de arhitectură. „Te invităm la o memorabilă...

1 COMENTARIU

  1. Povesti ! În primul rand ca banii despre vorbiți au fost alocați pe vremea conducerii liberale.Apoi retehnologizarea făcută pur și simplu numai de conducerea UM SADU nu este posibila.Si ,nu în ultimul rand,problemele UM SADU s-au strâns în ultimii ani pe vremea conducerilor tanasoilor,laudatilor și pampalailor,(pardon dadalailor)care toți în prag de pensie au angajat peste 100 de persoane majoritatea trântori, toți pensionari.Aici sunt pierderi importante și producție z e r o !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!