Acasa / Actualitate / Metoda „porţilor închise”, aplicată şi la Colegiul „Ecaterina Teodoroiu”. Familia Rotaru deține și aici un chioșc
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Metoda „porţilor închise”, aplicată şi la Colegiul „Ecaterina Teodoroiu”. Familia Rotaru deține și aici un chioșc

Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”Metoda „porţilor închise”, care se aplică de peste o săptămână la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ (CNSH), a fost pusă în practică şi la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“ (CNET), dar nu a rezistat prea mult. Întâmplător sau nu, familia directorului Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu are interese de afaceri la ambele unităţi şcolare. La CNET, firma ginerelui lui Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu care administrează chiar patrimoniul şcolilor din Târgu Jiu, deţine un chioşc pentru comercializarea de produse de patiserie, iar în incinta CNSH urmează să fie amplasat un spaţiu comercial asemănător. Unele cadre didactice se întreabă dacă este o întâmplare că decizia de a închide porţile liceului pentru ca elevii să nu mai poată ieşi în pauze din incinta unităţii de învăţământ cu chioşcul care urmează să fie amplasat.

Primarul Romanescu nu știe situația de la CNSH

Reacţiile în urma dezvăluirilor din „Impact în Gorj” au fost virulente: „Domnule Primar , iei vreo decizie cu mustăciosul sau e nevoie de ANI?“, a scris un cititor al publicaţiei noastre. „ANI -AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE – sesizare directă, alo, domnule primar sesizaţi comisia de disciplină. Deja este a doua abatere…“, a comentat un alt cititor pe site-ul igj.ro.

„Aş vrea să vă spun că, înaintea programului este fix la fel ca şi aglomerație. În fiecare pauză trebuie să te înghesui pentru a-ţi putea lua ceva sau, dacă eşti mai cu tupeu, ceea ce nu vezi la cei de clasa a IX-a (majoritatea fiind de după-amiaza). Iar faza cu farmacia este adevărată. De când s-au închis porţile nu mai e voie să ieşi oriunde te-ai duce decat dacă ai 18 ani, asta datorită unu copil «inteligent» de clasa a 8-a care, în loc să-şi vadă de examen, îl preocupă altceva“, a mai spus un elev.

Primarul municpiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu cunoaşte, însă, situaţia de la Colegiul Naţional „Spiru Haret“: „Nu cunosc situaţia de acolo cu domnul Rotaru. O să mă interesez şi o să vă anunţ“.

5 comentarii

  1. Targu Jiu oras de hoti

    La Ecaterina nu o sa tina prea mult ca il afecteaza pe Filip la patiserie . La Spiru directoarea e fericita ca o sa aiba chioscul lor in curte . Vestul Salbatic

  2. E doar o pura intamplare . Dom’ director-carciumarul-lui-Morega de la Cooperatie nu ar face asa ceva . El este ci’stit nu face afaceri necurate . Totdeauna spala banii proveniti din infractiuni .

  3. domnu rotaru are probleme financiare si trebuie sa se redreseze si el cumva .. acum serios vorbind cat de prost sa fii sa aplici reguli de astea cand tu esti beneficiarul principal si tot tu ai de suferit cel putin teoretic. bine problema ar fi ca de la inceput nu trebuia sa detina fiica, ginerele el sau nepotii acele spatii din moment ce el le imparte ..dar na .. Rromania.

  4. Cam cat ii spaga sa deschizi un chiosc in curtea unei scoli? Vreau si eu unu!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*