Ministrul Cristian Videscu, încântat de locurile minunate din Gorj!

1
76

cristian videscu 2Ministrul secretar de stat Cristian Videscu, șeful Departamentulu Centenar din cadrul Guvernului României, a fost zilele acestea în Gorj, participând la cea de a doua ediție a Festivalului „RomânIA autentică”. Anul acesta, Departamentul Centenar -Guvernul României a fost partener principal al celei de-a doua ediţii a Festivalului „RomânIA Autentică”. Cristian Videscu a vizitat și câteva dintre cele mai importante obiective turistice din județul Gorj.

cristian videscu 1Cristian Videscu, ministru secretar de stat, şeful Departamentului Centenar din cadrul Guvernului României, a participat la Festivalul „RomânIA autentică” de la Târgu-Jiu și Hobița și a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții Prefecturii Gorj și ai Consiliului Județean Gorj. Ministrul secretar de stat a spus că va reveni în Gorj în luna august, când la Târgu-Jiu vor avea loc o serie de manifestări culturale dedicate comemorării a 100 de ani de la sacrificiul suprem al eroinei Ecaterina Teodoroiu. Un aspect important menționat de Cristian Videscu a fost acela legat de restaurarea Mausoleului eroinei, monument de patrimoniu. În perioada destul de scurtă petrecută în județul nostru, ministrul secretar de stat Cristian Videscu a vizitat și câteva importante obiective turistice. Muzeul Arhitecturii Populare de la Curtișoara, Hobița, Peștera Muierilor, Mănăstirea Crasna sunt doar câteva din locurile văzute de ministru. „Zilele petrecute în Gorj mi-au oferit nu doar prilejul de a vedea locuri minunate ci și de întâlni oameni extraordinari. Mulțumesc Oana Paloș, mulțumesc Albinel Firescu! Datorită vouă, oricine se poate simți, în Gorj, acasă!”, a scris Cristian Videscu pe pagina sa de socializare.

Cine este Cristian Videscu

videscu 3Cristian Videscu s-a născut la 7 iunie 1982, în localitatea Miniş, comuna Ghioroc, din judeţul Arad şi este specialist în relaţii publice şi un pasionat al istoriei României, scrie eruopeanul.eu. (…) Cristian Videscu a fost consilier județean PSD, ales la alegerile locale din 2016, funcţie la care va renunţa pentru a face parte din structura Guvernului României. Ministrul Cristian Videscu are mai multe studii universitare şi de formare profesională dintre care aminitim faptul că este licențiat în Științe Administrative, iar Disciplinele principale studiate sunt: Drept Constituțional, drept administrativ, drept civil, management public, comunicare și relații publice, birotică din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad, Facultatea de Științe Umaniste și Sociale. Nivelul în clasificarea naţională sau internaţională Studii superioare, nivel ISCED 5. Ministrul secretar de stat, Cristian Videscu, are o bogată experienţă atât în istorie naţională şi internaţională, cât şi în mass media din Arad şi cea naţională, unde s-a remarcat prin articolele, reportajele şi editorialele publicate, fiind unul dintre cei mai apreciaţi ziarişti arădeni şi nu numai.

cristian videscu 3Experienţa din cadrul birourilor parlamentare şi europarlamentare pe domeniile de relaţii publice şi de specialist în comunicare, activităţile din cadrul mai multor ONG ca membru fondator, dar şi de cercetător în istorie îi conferă toate drepturile de a ocupa funcţia de conducere al Departamentului Centenar din cadrul Guvernului României, potrivit europeanul.eu Printre atribuţiile pe care le are ministrul secretar de stat, Cristian Videscu, se numără şi realizarea obiectivului Departamentului Centenar sub coordonarea căruia se află pregătirea, organizarea și desfășurarea manifestărilor dedicate Centenarului României (1918-2018) și ale Primului Război Mondial.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here