23.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăActualitateMiron Cozma îl vrea pe Luis Popa primar la Târgu Jiu: „Este...

Miron Cozma îl vrea pe Luis Popa primar la Târgu Jiu: „Este candidatul minerilor”

luis - miron cozmaLuis Ionuț Popa este susținut și de Miron Cozma pentru a candida ca independent la Primăria Târgu Jiu. Fostul lider al minerilor din Valea Jiului susține că va lupta cu toate forțele pentru ca Popa să accepte să intre în cursa electorală, mai ales că șansele de reușită sunt considerabile dat fiind că tânărul va avea susținerea minerilor și energeticienilor din județul Gorj, dar și a altor lideri din țară. Cozma a anunțat că dorește să aducă persoane importante la Târgu Jiu, în campanie, pentru a convinge electoratul să aleagă un tânăr la conducerea urbei noastre.

Actualul președinte al Convenţiei Miniere Creștine „Sfânta Varvara” susține că este timpul unei schimbări, iar Luis Ionuț Popa este candidatul minerilor, pentru acesta fiind realizat un demers fără precedent. Toate sindicatele vor fi mobilizate să îl susțină și să îl convingă pe acesta să candideze pentru a fi ales primar al municipiului Târgu-Jiu. „Luis Popa este un tânăr la care eu țin foarte mult, pe mine m-a convins în urma unei discuții pe care am avut-o cu domnia sa că vrea binele Târgu Jiului. (…) Eu sunt președintele Convenţiei Miniere Creștine «Sfânta Varvara», toate sindicatele din minerit sunt la mine în organizație, iar Luis Popa este candidatul nostru, independent. Și subliniez acest lucru, candidat independent la Primăria Târgu-Jiu. Este candidatul minerilor și al tuturor cetățenilor care trebuie să știe că fără minerit dispare județul Gorj”, a declarat Miron Cozma.

Un alt considerent care i-a determinat pe liderii de sindicat să îl aleagă pe Luis Ionuț Popa candidat independent este faptul că acesta a activat timp de zece ani în mediul privat, fiind considerat un bun administrator. „Am ajuns în Vulcan să fac cuptor de pâine la copii, nici pâine nu mai au, așa s-a ajuns. Eu nu vreau să ajungă și județul Gorj într-o asemenea situație, iar fără minerit și fără un om care să vrea binele mineritului Gorjul o să dispară. (…) Luis Popa este un gospodar, un bun gospodar. Este un tânăr care nu întâmplător a fost ales la această vârstă să conducă o firmă de salubritate. Eu pun mare bază pe tineretul din ziua de astăzi (…) Un tânăr la Luis Popa poate să demonstreze ceva, el nu candidează pentru bani, asta este clar. La fel și noi îl susținem doar pentru că vrem binele oamenilor, pentru asta am să lupt cu toate forțele”, a mai precizat Miron Cozma.

Liderul Constantin Crețan a anunțat, la finalul săptămânii trecute, că sindicaliștii din Gorj vor ca la alegerile din 11 iunie să existe un candidat independent, iar acela să fie Luis Ionuț Popa.

Miron Cozma se simte de 35 de ani după ce şi-a nuanţat părul

„Luceafărul huilei” nu poate candida la prezindențiale! Vezi cine a luat această decizie

0
Candidatura lui Miron Cozma, numit și „Lucefărul huilei”, a fost respinsă de Biroul Electoral Central...

Afacere sau binefacere? Vezi ce zic oamenii de afaceri din Gorj despre parteneriatul cu Primăria Târgu Jiu!

0
Ideea realizării unor parcări private în municipiul Târgu Jiu a apărut „în contextul incapacității evidente a...
Primăria Târgu-Jiu

Primăria Târgu Jiu, în colaps financiar! Marcel Romanescu pune lacătul pe ușă la 1 septembrie

0
Marcel Romanescu anunță că Primăria Târgu Jiu este la un pas de colaps financiar! Potrivit...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!