6.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăActualitateNoi modalităţi de plată a facturilor de apă

Noi modalităţi de plată a facturilor de apă

Facturile APAREGIO Gorj pot fi plătite, de acum, în magazinele partenere PayPoint. PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail şi APAREGIO Gorj anunţǎ semnarea unui parteneriat privind colectarea plăţilor pentru facturile de apă şi canalizare. Acest contract vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor APAREGIO Gorj, oferindu-le o metodă modernă de plată.

Serviciul se adresează tuturor clienţilor APAREGIO Gorj din zonele deservite de furnizor şi este disponibil în magazinele de proximitate care au însemnele PayPoint! Pentru a efectua plata, consumatorul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin partener PayPoint, iar comerciantul se ocupă în întregime de efectuarea tranzacţiei. Acesta va scana codul de bare de pe factură, va încasa banii în numerar şi va înmâna consumatorului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Plata prin sistemul PayPoint este sigură şi nu presupune niciun comision suplimentar. „Suntem bucuroşi să îi anunţăm pe gorjeni că, de acum, îşi pot plăti şi mai multe facturi, cu un singur drum la magazinul lor PayPoint. Le punem la dispoziţie în tot judeţul aproximativ 120 puncte de plată, unde se pot bucura cu încredere de avantajele sistemului PayPoint: siguranţa şi rapiditatea tranzacţiilor, proximitatea şi orarul prelungit al punctelor de plată, posibilitatea de a-şi face cumpărăturile odată cu efectuarea plătii facturilor. Avem toată încrederea în succesul acestui parteneriat şi aşteptăm cu nerăbdare să anunţăm în continuare colaborări care le vor face viaţa mai uşoară!”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director, PayPoint România.

Traian Pătrășcoiu, directorul APAREGIO Gorj a subliniat faptul că speră ca prin această nouă modalitate de achitare a facturilor de apă şi canalizare să se înregistreze şi o creştere a ratei de colectare a acestora. „Consecvenți cu politica noastră de a pune în centrul atenției relația cu beneficiarii serviciilor societății comerciale Aparegio Gorj S.A., continuăm să punem la dispoziția clienților noi modalități de plată a facturilor. După parteneriatele încheiate cu băncile comerciale (prin conturi colectoare, direct debit, ATM-uri și transferuri bancare), astăzi deschidem un nou canal de plată, ușor de folosit și extrem de simplu de accesat. Prin semnarea parteneriatului cu PayPoint Romania, principalul operator de plăți în numerar, beneficiarii serviciilor APAREGIO Gorj S.A. au la dispoziție peste 120 de casierii pe teritoriul județului unde își pot achita facturile de apă. Începând de astăzi în toate magazinele cu însemnul PayPoint se pot efectua plățile facturilor noastre cu minim de efort, operațiile de tranzacționare făcându-se de către comercianți. Această nouă modalitate de plată se adresează în special segmentelor de clienți persoane fizice și asociații de proprietari, dar și societăților comerciale care își achită facturile cu numerar. Sperăm ca rezultatul eforturilor noastre să se oglindească în creșterea substanțială a ratei de colectare a facturilor”, a declarat Traian Pătrăşcoiu, director APAREGIO Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -