17.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 27, 2021
Acasă Actualitate Modul îngrozitor în care arată un drum din comuna Samarinești. Primar: „Eu...

Modul îngrozitor în care arată un drum din comuna Samarinești. Primar: „Eu nu verific așa ceva“

- Advertisement -

Un drum din comuna gorjeană Samarinești arată într-un mod îngrozitor pentru secolul XXI. Drumul este plin de noroi, iar localnicii reușesc cu mare greutate să circule cu mașinile.

„Bătaie de joc pe banii noștri. «Marea pietruire» a primarului Giurgescu este o bătaie de joc la adresa noastră, a plătitorilor de taxe și impozite. Asta se întâmplă când o Primărie este condusa de oameni incompetenți care nu cunosc legile și care fac totul după ureche! Asa arată 65.000 de euro dați cu dedicație omului cu care ne-am plimbat de gât în campanie electorală! Rugăm organele abilitate să se autosesize! Alooo, treziți-vă la realitate! Gata! E ultima judecată! Dați banii înapoi apoi să le explicați oamenilor de unde veți lua banii, pentru că nu va rămâne așa. Cei vinovați vor plăti! Sperăm ca oamenii să-și dea seama de cât rău ați făcut comunei!

Solicităm explicații publice de la domnul primar Iulian Giurgescu cu privire la aceste lucrări realizate din banii noștri“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook Buletin De Samarinești.

„Nu știu de unde sunt pozele“

Iulian Giurgescu, primarul comunei Samarinești, a spus că nu știe dacă drumul prezentat este din localitatea sa și că nici nu dorește să verifice, pentru că contul de Facebook nu este asumat: „Buletinul Samarinești lucrează sub anonimat. Să-i chemați și pe ei și pe mine într-o emisiune să explic care este situația. Nu știu de unde sunt pozele. Nu știu despre ce este vorba. Știu că lucrează în anonimat, ceea ce înseamnă că nu sunt oameni verticali. Eu când adresez anumite cuvine, dau și dreptul la replică. Au o imaginație bogată. Drumurile din Samarinești nu au fost niciodată mai bune decât au fost acum. Eu nu verific așa ceva, dacă este din Samarinești. Cineva are timp liber sau este lipsit de responsabilitate“.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente