2.5 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăActualitateMOMENT INEDIT la Coloana Infinitului! Uite despre ce este vorba

MOMENT INEDIT la Coloana Infinitului! Uite despre ce este vorba

Cunoscutul artist-fotograf Sorin Onișor a vizitat zilele trecute municipiul Târgu-Jiu și a surprins o imagine care face mai mult decât o mie de cuvinte! Un bătrân și-a scos șapca din cap și a îmbrățișat Coloana Infinitului, după care a sărutat monumentul în semn de prețuire și respect! Bătrânul, al cărui nume nu i se cunoaște, s-a închinat în fața măreției monumentului lui Constantin Brâncuși! Iată ce a scris fotograful Sorin Onișor la descrierea imaginii pe care a postat on-line: „La Târgu-Jiu, am fost martorul unei scene uluitoare! Bătrânul din imagine s-a apropiat de Coloana Infinitului, a sărutat-o și i s-a închinat! Am rămas înmărmurit…… atașez încă o fotografie în care acest domn se vede mai clar, și sper că primarul orașului îl va răsplăti cum se cuvine pe acest sfânt de om! Cinste lui!”. Fotografia a avut peste 100 de distribuiri și mult mai multe comentarii. Fotograful speră ca cineva din municipiul Târgu-Jiu să îl identifice pe bătrânul care a înțeles pe deplin importanța operei lui Brâncuși și care ne dă tuturor, mici sau mari, o LECȚIE!

„Prin fotografiile pe care le fac, reușesc să promovez România în felul meu”, spunea într-un interviu pentru muzaholic.ro, Sorin Oprișor!

Sorin OnișorSorin OnișorSorin Onișor

 
 
 
 
 
 

Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de 23.11.2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de...

Modernizarea Casei Tineretului intră în licitație

0
Victor Banța, secretarul general adjunct al Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice a anunțat că modernizarea...

Romanescu a primit lecții de la Bolojan

0
Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a ajuns, seara trecută la Gorj. Acesta a avut...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!