Acasa / Actualitate / Motivul de natură amoroasă pentru care s-a suspendat concursul de la Spitalul Județean pentru funcția de manager

Motivul de natură amoroasă pentru care s-a suspendat concursul de la Spitalul Județean pentru funcția de manager

Concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost suspendat. Motivul îl reprezintă un conflict de interese în care s-ar fi aflat unul dintre candidați. Este vorba de Tiberiu Tătaru, iubita acestuia fiind secretarul Comisiei de examinare.

În aceste condiții, Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență a hotărât suspendarea concursului. „A trebuit să respectăm regulamentul de organizare al concursului respectiv, care prevede la articolul 7 prevede acest conflict de interese. În acest caz se poate anula procedura și se reia. S-a constatat acest conflict de interese între doamna secretar al Comisiei de concurs, Paula Bălan, și unul dintre candidați, domnul Tătaru. Se va relua procedura, conform legii. Și-a prezentat demisia din calitatea de secretar al comisiei“, a spus Gheorghe Neață, membrul în Consiliul de Administrație al Spitalului din Partea Consiliului Județean Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*