Acasa / Actualitate / Motrenii, fără căldură în apartamente

Motrenii, fără căldură în apartamente

uataaMii de locuitori din Motru tremură de frig în apartamente, după ce Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă a sistat furnizarea căldurii în municipiu. Conducerea UATAA Motru susţine însă că nu au existat cereri din partea asociaţiilor privind reluarea furnizării agentului termic în municipiu, asta deşi ultimele zile au fost marcate de o scădere a temparaturilor precum şi de precipitaţii abundente în mai multe localităţi ale judeţului.

În Motru există 17 asociaţii de proprietari, totalizând 6.400 de apartamente. La finalul lunii martie furnizarea căldurii în municipiu a fost sistată şi s-a făcut trecerea pe sistemul de alimentare care asigură locuitorilor exclusiv apă caldă. Astfel, potrivit lui Eugen Corcoaţă, directorul Uzinei de Agent Termic şi Alimentare cu Apă Motru, este imposibilă furnizarea căldurii la asociaţiile de proprietari, deşi temperaturile sunt destul de scăzute. Cu toate acestea, Eugen Corcoaţă, directorul UATAA Motru a declarat că nu au existat cereri din partea asociaţiilor de proprietari pentru reluarea furnizării căldurii.

Un comentariu

  1. Imbuibati si imbuibate

    Da cereri de instalare centrale de apartament respinse,tergiversate…au existat maimutoiule? Acum le tii tu copiii in frig,tu si agaricii care te sustin.Pana cand…Tic-tac…tic-tac…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*