Munca de o viață a unor târgujieni, pusă la pământ de excavatoare!

0
12

Două case au fost demolate pentru construirea şoselei de centură a municipiului Târgu-Jiu. În urma negocierilor cu autorităţile locale şi reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri, proprietarii imobilelor au acceptat să cedeze locuinţele pentru a face loc centurii ocolitoare.

Munca de o viață a unor târgujieni, pusă la pământ de excavatoare!„Din cauza temperaturilor destul de scăzute nu s-au putut efectua anumite lucrări de anvergură, dar au început lucrările în zona Băleşti, la pasajul de peste DN 67. Au fost cele două case care au fost predate constructorului. S-a eliberat terenul şi se lucrează la şanţuri, rigole, în zonele unde nu se impune turnare de beton sau asfalt care să fie afectate de temperaturile foarte scăzute din această perioadă”, a explicat Cristi Tudor, reprezentant al Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

Autorităţile locale dau asigurări că lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul acestui an, în ciuda faptului că problema exproprierilor nu a fost pe deplin soluţionată. Mai mulți expropriați au apelat la instanțele de judecată pentru a primi mai mulți bani pe terenuri și case, nefiind de acord cu sumele propuse iniţial. „Deocamdată sunt probleme în continuare cu exproprierile. Constructorul şi-a asumat un an de zile termen, din momentul în care i se predau toate imobilele. În maxim un an de zile, putem circula pe această nouă variantă”, a mai precizat Cristi Tudor.

Lucrările la centura ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu vor fi reluate odată cu îmbunătăţirea condiţiilor meteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here