Nicolae Sarcină a pus ochii pe hotelul „Maiami“

1
250

Firma „Achiziție și Dezvoltare“ SRL a înaintat o ofertă de închiriere a Hotelului „Maiami“, deținut de Complexul Energetic Oltenia (CEO), fără a se menționa și o anumită sumă. Directoratul CEO va solicita acordul Consiliului de Supraveghere pentru a închiria baza turistică.

Unitatea de cazare este clasificată ca hostel de trei stele, cu 64 de locuri de cazare, și se află în zona centrală a orașului Târgu Jiu, pe Calea Eroilor.

Reprezentantul oficial al firmei este Loredana Rădulea, care a fost timp de ani buni secretara omului de afaceri. De fapt, acesta este privit ca adevăratul patron al firmei, metoda folosită cu privire la folosirea unui interpus fiind deja clasică și folosită frecvent de către acesta. De asemenea, Nicolae Sarcină are o relație mai mult decât amicală cu managerul CEO, Sorinel Boza. Prin urmare, sunt îndeplinite cea mai mare parte a condițiilor care hotelul să fie înstrăinat de CEO.

Firma distribuie cornul și laptele elevilor în mai multe județe

Societatea „Achiziție și Dezvoltare“ SRL a făcut obiectul și unor reportaje la televiziunile centrale. Firma a câștigat contracte de furnizare a laptelui și cornului pentru mai multe județe. Societatea a fost amendată de către Protecția Consumatorului Sibiu pentru că furniza cornuri vechi și fără să aibă greutatea cerută în contract. În emisiunea „România furată“ de la Digi 24 se spune că este interfața pe linie de panificație a societății Succes Nic Com.
Sediul firmei se află în apartamentul Loredanei Rădulea.

Semnal de alarmă tras de Căldărușe

Într-o emisiune de la un post local de televiziune, liderul de sindicat Gabriel Căldărușe se întreba retoric dacă nu cumva s-a dorit ca hotelul să meargă prost pentru a fi înstrăinat. „Nu se face nimic pentru a crește standardul acestei unități. Nu se poate să ai un hotel în buricul Târgu Jiului și să fie neprofitabil. Altcineva îl va închiria, va achita o chirie și va avea și un profit. Nu văd un privat care să plătească chirie și să nu scoată un profit. Nu știu dacă aici trebuia să se ajungă pentru ca soluția să fie închierea“, a spus Căldărușe.

Mai mult decât atât, Căldărușe spune că membrii Consiliului de Supraveghere se cazează la alte hoteluri din oraș pe banii companiei în loc să folosească hotelul Complexului. „Credeți că se vor rezolva problemele prin înstrăinarea hotelului «Maiami». Supraveghetorii ar trebui să aibă grijă de acest complex. Întotdeauna când s-a ținut Consiliul de Supraveghere în Gorj, dumnealor s-au cazat la un alt hotel, pentru că au considerat că nu se ridică «Maiami» la nivelul pretențiilor dumnealor și nu puteau fi oferite nici anumite meniuri. Acolo este mai simplist, nu sunt meniuri sofisticate. Condițiile nu sunt aceleași ca la alte hoteluri. Când suntem serioși și când suntem ipocriți?”, a mai precizat Căldărușe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here