Noi probleme pe șantierele din Târgu Jiu

0
245

Nu se mai termină problemele pe centura Municipiului Târgu Jiu. Autoritățile anunță că va fi schimbat constructorul. O altă societate, care va prelua firma SECOL, se va ocupa de realizarea lucrării.

Lucrările pe centura Municipiului Târgu Jiu au mers greoi încă de la redeschiderea șantierului. Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan, s-a tot arătat nemulțumit de modul în care se desfășoară activitatea  firma SECOL. Acum, primarul Marcel Romanescu anunță că există o serie de probleme de natură juridică care afectează lucrarea. „Pentru centura Municipiului Târgu Jiu sunt anumite mici, mici probleme care se reglează acum între Secol și o mare, mare companie din Italia, care va prelua compania. Va fi ceva în genul Renault Dacia. E lucrarea cea mai mare pe care o au în România, intrarea pe piață se face greu, de acum încolo societatea respectivă, prin această lucrare, va avea o carte de vizită. Eu l-am cunoscut pe cel care manageriază societatea care va prelua Secol și ne-a garantat că lucrurile vor intra pe făgașul normal, numai că sunt lucruri de natură juridică între cele două societăți”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Edilul a declarat că lipsa unei infrastructuri corespunzătoare îi sperie pe investitorii care doresc să vină în Gorj. Prefectul județului îl contrazice afirmând că aceste sunt scuze fără acoperire. „Podul de la Lainici va fi gata până vin investitorii. Și dacă ar veni mâine, până își angajează oamenii, își ridică construcțiile trece un anumit termen deci, nu cred că aceasta este o problemă. Promisiunile constructorului sunt că în toamna acestui an lucrările vor fi gata”, a transmis Corneliu Răducan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here