Noile tarife pentru parcările din Târgu Jiu, neaprobate! Surpriză la votul dat de consilieri!

3
1407

Majoritatea deținută de PNL în Consiliul Local Târgu Jiu scârțâie după ce în spațiul public a fost vehiculată ideea că PSD va ocupa postul de viceprimar, urmare a alianței de la nivel central. Membrii Pro România au refuzat să mai ridice mâna la proiectele liberalilor. Lipsa unui vot “pentru” a dus la neaprobarea proiectului ce vizează taxarea parcărilor din Municipiul Târgu Jiu.

Proiectul a fost votat doar de consilierii PNL, restul aleșilor, PSD, Partidul Verde și Pro România reușind să blocheze aprobarea documentului. De la vot s-a abținut viceprimarul Gabriel Coica care, de această dată, nu a mai ridicat mâna pentru un vot în favoarea aprobării.


3 COMENTARII

  1. Foarte bine ! La următoarele alegeri să votați câți mai mulți liberali in Consiliul local că atunci poate vor reuși să tripleze prețul parcărilor din fața blocului , concomitent cu reducerea la jumătate a timpului de parcare ( de la ora 16 – 8).
    Nu știu cum se face dar liberalilor le vin tot mai multe idei tâmpite.

  2. Nesimtirea liberala,girata chiar de domnul conferentiar Primar, denota interesul fata de cetatenii orasului.Tineti-i minte ca la urmatoarele alegeri sa ramana cu ochii la stele.Jeguri ordinare, puse pe capatuiala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here