Noul primar al municipiului Târgu-Jiu spune că va fi EXIGENT!

0
42

marcel 4Noul primarul al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a primit miercuri certificatul (mandatul de primar n.red.) care dovedește că a câștigat alegerile din 11 iunie. Pe 26 iunie, în cadrul ședinței de Consiliu Local, Marcel Romanescu va depune și jurământul. Nou primar spune că va fi exigent cu subordonații săi.

marcel 1În sala de ședințe a Primăriei Târgu Jiu a avut loc, ieri, înmânarea mandatului primarului ales. Astfel, Marcel Romanescu a primit mandatul, urmând ca în ședința de CL din data de 26 iunie să depună jurământul. „(…) Le mulţumesc colegilor mei care m-au susţinut în această perioadă destul de dificilă de campanie electorală, trebuie să le mulţumesc celor trei reprezentanţi ai mei din Biroul Judeţean şi din Biroul de Circumscripţie Local, mulţumesc în mod special mandatarului meu financiar, care m-a suportat în această perioadă de campanie electorală şi în primul şi primul rând târgujienilor, care mi-au oferit această şansă de a-i reprezenta din calitatea de primar în următorii trei ani. Până în acest moment nu am negociat pentru constituirea unei majorităţi. Îmi doresc ca proiectele mele să fie foarte bine analizate de către toţi consilierii.

Care sunt prioritățile

marcel 2Marcel Romanescu a vorbit și despre prioritățile mandatului său: „Prioritatea numărul unu este legată de încercarea de constituire a unei direcţii sau cel puţin a unui serviciu pentru atragerea de fonduri europene, pentru că mai avem doar trei ani şi jumătate la dispoziţie şi sunt interesat în mod direct să dezvolt acest oraş şi mergând pe o astfel de cale! Este prematur să mă pronunț asupra activității oamenilor din primarie, în mare parte sunt oamnei foarte buni, sunt convins că sunt și mici probleme, ca în orice instituție. Însă, dacă toți cei care lucrează în primărie vor înțelege ce îmi doresc pentru acest mandat, nu vor fi probleme. Voi fi un primar mai exigent (…) Procedura de învestire este pe 26 iunie, iar din acel moment am şi legal dreptul de a putea discuta cu reprezentanţii celorlalte formaţiuni politice. Este clar că iau în calcul orice variantă de colaborare pe perioada mandatului meu de primar, mai mult decât îmi doresc ca proiectele mele să fie foarte bine analizate de către toţi consilierii. Nu vreau altceva decât să am o relaţie foarte bună cu Consiliul Local”, a declarat noul primar al municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, după ce a intrat în posesia mandatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here