-3.1 C
Târgu Jiu
luni, februarie 6, 2023
AcasăActualitateNumărul secțiilor de votare, neschimbat în Gorj

Numărul secțiilor de votare, neschimbat în Gorj

332 de secții de votare se vor organiza pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în judeţul Gorj. Număru lor rămâne neschimbat ca la ultimele alegeri, conform spuselor purtătorului de cuvânt al Prefecturii Gorj, Corina Belteu. Dacă numărul de secţii a rămas nemodificat, există câteva modificări în privinţa locului în care vor funcţiona 7 secţii de votare.

Astfel, din cauza unor lucrări de modernizare a imobilelor care le găzduiau, 7 secţii din judeţ vor funcţiona în alte spaţii. Este vorba de câte două secţii în Turceni şi în Scoarţa şi câte o secţie la Ciuperceni, Leleşti şi Runcu.

”La nivelul județului Gorj, pentru alegerile europarlamentera s-au raportat către Autoritatea Electorală Permanentă același număr de secții de votare, 332, numai că au intervenit câteva modificări la șapte secții unde fie au intrat în reabilitare, fie s-au terminat lucrările și s-au mutat în casele de cultură sau școli. Modificărie sunt la Scoarța și Turceni cu câte două secții de votare și la Ciuperceni, Lelești și Runcu cu câte o secție de votare”.

Alegerile europarlamentare vor avea loc în data de 26 mai. Campania electorală va debuta pe 27 aprilie şi se va încheia pe 25 mai.

Alimente pentru sinistraţii din Serbia

Noi ajutoare ajung la Gorj

0
Peste 20 de mii de pachete cu alimente sunt aștepte la Gorj. Ajutoarele vor fi...

Noul subprefect de Gorj, numit în această săptămână

0
  Romeo Chiriac, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj, va fi numit...

Angajații Prefecturii Gorj se pregătesc de grevă

0
Funcționarii publici din cadrul Prefecturii Gorj vor declanșa, mâine, joi, 10 februarie, o grevă de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!