14.2 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăActualitateO delegaţie din Spania, interesată de investiţii în Bustuchin

O delegaţie din Spania, interesată de investiţii în Bustuchin

Proiectul fabricii de cărămidă de la Bustuchin nu a fost dat uitării. Mai mult, o delegaţie din Spania a sosit la Bustuchin, pentru a explora mai bine piaţa de investiţie dar şi oportunitatea unui schimb de experienţă cu administraţia publică locală. Şeful judeţului Ion Călinoiu are toate motivele să găsească prezenţa investitorilor aici, de bun augur.

Infrastructura va arăta altfel în Gorj, pentru că investitorii nu stau departe. Vizita unei delegaţii spaniole la Bustuchin aduce pentru şeful judeţului, Ion Călinoiu destule motive să fie încrezător. Prezenţa delegaţiei nu este întâmplătoare la Bustuchin, spune Călinoiu, care aminteşte de proiectul început la Fabrica de cărămidă. “Avem o delegaţie pe care noi am invitat-o cu prilejul vizitei noastre la Barcelona în legătura cu infrastructură şi dezvoltarea adminstraţiei publice locale. Este un proiect care priveşte infrastructura, de dezvoltarea infrastructurii, la nivelul comunităţii locale, dar este şi un schimb de experienţă pe teme legate de achiziţia lucrărilor publice”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Investiţia poate să continue pe DN 66. Vremea permite

Un alt exemplu de investiţii începute in Gorj şi amintit delegaţiei spaniole vine de la reabilitarea DN 66, unde sunt antrenate 2 firme din Spania. Călinoiu vrea ca lucrurile să se mişte cât mai repede, iar muncitorii să iasă la treabă, pentru că vremea s-a îndreptat. “Acestei delegaţii le-am spus că avem investitori din Spania, pot să spun şi vorbe bune şi mai puţin bune.Dar vreau să le spun că vreau să-i văd cât mai repede la muncă, pentru că vremea este bună de lucru”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliul Judeţean.

Este mai greu cu primele investiţii, dar cu siguranţă vor apărea şi altele, pentru că interesul principal este ca judeţul să se dezvolte. Nu doar schimbul de experienţă este important, ci mai ales ca timpul de achiziţie al lucrărilor publice să se scurteze.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -