8.6 C
Târgu Jiu
luni, mai 25, 2020
Acasă Actualitate O fabrică de componente auto de la Rovinari produce echipamente de protecţie

O fabrică de componente auto de la Rovinari produce echipamente de protecţie

O fabrică de componente auto din localitatea Rovinari, s-a reprofilat şi realizează echipamente de protecţie împotriva noului coronavirus.

Unitatea produce centuri de siguranţă pentru marii producători de automobile, dar reprezentanţii unităţii au anunţat că a demarat procesul de fabricare a echipamentelor de protecţie: „Astăzi, când înţelegem impactul crizei pe care o traversăm asupra activităţii noastre, ne-am orientat spre noi direcţii: producţie de halate de vizitare şi combinezoane de lucru.

Noile noastre produse sunt create de ei – colegii noştri devotaţi care îşi doresc să ne rămână alături şi să înveţe noi abilităţi. Vi le punem la dispoziţie cu credinţă că putem face diferenţa pozitiva în modul cum lucraţi şi în vieţile lor“, este anunţul făcut pe Facebook de către reprezentanţii societăţii Moveos.

Materia primă achiziționată din Republica Moldova

Materia primă provine din Republica Moldova, compania MOVEOS fiind unic importator.

„Din discuţiile purtate cu managerii companiei, am aflat că au în curs de certificare sanitară şi materialele pentru producţia de măşti medicale.

Până la debutul pandemiei, în fabrica MOVEOS de la Rovinari se produceau centuri de siguranţă auto.

Pentru ca angajaţii să nu fie trimişi în şomaj tehnic, şi ca să se suplinească necesarul de echipamente de protecţie de pe piaţă, conducerea companiei MOVEOS şi-a recalificat salariaţii şi iată-i, acum, producând ceea ce este necesar mai mult ca oricând.

Preţurile de vânzare au fost stabilite în aşa fel încât compania să nu iasă în pierdere, şi nu s-a vizat niciun fel de profit“, a spus primarul localităţii Rovinari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini