O nouă amendă aplicată din răzbunare de primarul din Albeni, anulată de instanța de judecată

0
977

O nouă amendă aplicată de Primăria comunei Albeni, condusă de primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, a fost anulată de instanța de judecată. Este vorba de o sancțiune aplicată din răzbunare, pentru că verișorul edilului a refuzat să facă declarații pe placul edilului într-un dosar penal. Astfel, familia lui Neluș Cornoiu a fost amendată cu 10.000 de lei de către Primăria Albeni pentru un gard care era construit în urmă cu mult timp. Amenda a fost contestată în instanța de judecată și anulată.

„Instanța l-a îngenuncheat pe primarul comunei Albeni. Încă un abuz al așa zisului edil a fost sancționat de către judecători. Primarul a terorizat cetățeni din Albeni, însă până la urmă se face dreptate. Amenda dată mie de primar în valoare de 10.000 de lei a fost anulată de Tribunal Gorj, sentința rămânând definitiv. Nu vă lăsați îngenuncheați de primar“, a postat verișorul primarului pe pagina sa de Facebook.

Amendat la scurt timp după ce a dat declarații

Neluș Cornoiu a dat declarații în dosarul în care medicul de la Centrul de Permanență din comuna Albeni, închis de către primarul Ionuț Stan, l-a acuzat pe acesta de hărțuire, șantaj și alte infracțiuni. Verișorul primarului a spus că nu poate declara decât adevărul, și nu ce i-a spus primarul să declare. După câteva zile, primarul și două angajate de la primărie au venit la locuința sa și l-au amendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here