Acasa / Actualitate / O nouă clădire la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. „I-am rugat pe toți factorii de decizie să ne ajute“

O nouă clădire la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. „I-am rugat pe toți factorii de decizie să ne ajute“

Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” (CNTV)Directorul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, Dorin Tașcău își dorește să construiască un nou corp de clădire chiar în curtea unității de învățământ. Acesta a făcut apel la autorități să sprijine acest demers. La Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ învață peste 1.500 de elevi, iar spațiile sunt insuficiente: „Este dorința mea ca să construim un nou corp de clădire și nu este ceva ieșit din comun. I-am rugat pe toți factorii de decizie, indiferent dacă au fost sau nu elevi, să ne ajute în acest demers. Dacă s-a construi o nouă clădire, s-ar rezolva foarte multe lucruri. Avem, și terenul unde se poate face o nouă clădire. O să continui cu aceste demersuri“.

Criză de spații

Directorul CNTV spune că este o lipsă acută de spații și că normal este ca elevii din clasele gimnaziale să învețe doar de dimineață: „Avem nevoie de un nou corp pentru a putea învăța, așa cum este normal doar de dimineață, să putem face eventualele cercuri, școală după școală și alte activități doar după amiază, așa cum inițiez deja de anul acesta la clasele mici, când este primul an în care va funcționa un after school. Ne dorim să facem treabă și cred că se face treabă la această școală“.

3 comentarii

  1. Directorul Tascau ar face bine sa fie corect la repartizarea elevilor in clase, nu sa ii repartizeze numai pe criterii de ”pile” cum face in prezent. Sa explice cum de au fost transferați elevi de la alte profile si au avut loc in primele 2 clase de matematica informatica, adica 9A si 9B si altii care au optat pt matematica informatica abia au avut loc in ultimele doua clase 9C si 9D. Cum se face ca la primele 2 clase predau profesori care sunt cel mai bine cotati si la celelalte, restul. Cum primele 2 clase au cate 30 de elevi si celelalte 2 cate 25. Ar fi bine sa se sesizeze si Inspectoratul Scolar si sa explice public dl Tascau pe ce criterii a facut imparteala claselor a 9-a.

  2. Daca a facut asa ceva este foarte grav si trebuie urgentata cercetarea si daca este adevarat sa traga consecintele.Este o adevarata mafie si in invatamantul din Gorj, iar la CJ, este pus un vice care face toate manevrele necurate la scolile mai bune din Targ Jiu si din judet.

  3. Mafia este foarte mare, nu vedeti ca nu se sesizeaza nimeni, doar sant fapte care se pot proba foarte usor, daca exista interes.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*