19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitateO nouă gafă a conducerii SJU Târgu Jiu. Medicul Gabriela Pătrășcoiu își...

O nouă gafă a conducerii SJU Târgu Jiu. Medicul Gabriela Pătrășcoiu își continuă activitatea la Secția de Psihiatrie

Actuala conducere a Spitalului Județean de Urgență a comis o nouă gafă. Este vorba de un anunț pe care managerul Gigel Capotă l-a făcut, în urmă cu mai mult timp, cu privire activitatea medicului Gabriela Pătrășcoiu, fosta șefă a Secției de Psihiatrie. Astfel, contractul de muncă al acesteia a fost prelungit până în luna martie. Motivele invocate de conducerea Spitalului Județean de Urgență s-au referit la faptul că are vârsta de pensionare și că este responsabilă de problemele privind înregistrarea video din vara anului trecut și de relațiile dintre pacienții cu afecțiuni psihice. Înregistrarea a fost făcută chiar de către fiica vitregă a managerului Spitalului, care este angajată pe postul de registrator, iar tatăl ei a motivat că a vrut să arate ce probleme sunt la secția respectivă.

Recent, conducerea SJU Târgu Jiu i-a prelungit contractul medicului Pătrășcoiu pe o perioadă de trei ani, până la împlinirea vârstei de 70 ani, așa cum se spune în lege, în cazul medicilor care dețin titlul științific de doctor în medicină.

„Am cerut în acest caz un răspuns de la Ministerul Sănătății, pentru că cei aflați în conducerea Spitalului Județean de Urgență înțelegeau altfel prevederile legale. Răspunsul oferit de Ministerul Sănătății a fost lămuritor pentru conducerea unității medicale, care se presupune că ar fi trebuit să cunoască toate aceste aspecte“, a spus Cristi Aldescu, președintele Federației Ambu-San.

„Vă comunicăm că potrivit prevederile art. 391 alin. 3, din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată cu modificările și completările ulterioare, în unitățile sanitare publice, medicii doctori în științe medicale, care desfășoară activități medicale, pot continua, la cerere, activitatea medicală până la împlinirea vârstei de 70 de ani“, se arată în adresa Ministerului Sănătății.

Capotă se dă stresat de PSD! Fostul manager s-a cocoțat din nou în fruntea SJU Târgu Jiu

1
PSD Gorj se dezice de fostul manager al Spitalului Județean din Târgu Jiu, Gigel Capotă....

Fratele tinerei moarte din cauza unei boli de sânge: „Nu am acuzat pe nimeni, vrem să ne plângem pierderea”

0
Rudele Anei Maria Răduț, femeia de 38 de ani care și-a pierdut viața din cauza...

Corpul de control al Ministrului Sănătății a ajuns la Spitalul Județean de Urgență

2
Corpul de control al Ministrului Sănătății a ajuns ieri la Spitalul Județean de Urgență. Echipa...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!