7.9 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăActualitateO primărie din Gorj angajează inspector!

O primărie din Gorj angajează inspector!

Primăria comunei Urdari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Agricultură.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea măsurători terestre și cadastru; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 29 mai 2018, ora 10.00: proba scrisă; 31 mai 2018, ora 10.00: proba interviu. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Urdari, Județul Gorj, telefon 0253/233.465.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -