Acasa / Actualitate / O primărie din Gorj caută șef la Serviciul de Agricultură!

O primărie din Gorj caută șef la Serviciul de Agricultură!

primaria-balestiUn post vacant de șef serviciu, gradul I, din cadrul Serviciului Agricultură, la Primăria Bălești este vacant în această perioadă. Postul este scos la concurs, iar contractual este pe perioadă nedeterminată.

Astfel, condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agronomie, specializarea agricultură ori în ştiinţe juridice, administrative sau ştiinţe economice; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 19 iunie 2017, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Băleşti, cu sediul în satul Băleşti nr. 229, comuna Băleşti, judeţul Gorj, telefon: 0253/220.038, e-mail: [email protected]

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*