5.6 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Actualitate O primărie şi un spital angajează! Uite ce posturi sunt vacante şi...

O primărie şi un spital angajează! Uite ce posturi sunt vacante şi ce studii se cer!

- Advertisement -

spital-carbunesti-headlinesSpitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de economist la Biroul achiziţii şi contractare. De asemenea, Primăria comunei Albeni scoate la concurs două posturi de asistent medical comunitar, din cadrul Compartimentului Asistenţă Socială, job-urile fiind pe perioadă nedeterminată.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de economist la Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti sunt: diplomă de licenţă în specialitate; vechime: – minimum 5 ani vechime studii superioare. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 03 octombrie 2016, ora 09.00: proba scrisă; 06 octombrie 2016, ora 09.00: proba interviu. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă din Târgu-Cărbuneşti, telefon: 0253/378.165.

În ceea ce priveşte posturile de asistent medical, pentru niciunul dintre acestea nu se solicită vechime în muncă, însă condiţia pentru admiterea dosarelor este ca persoanele candidate să fie absolvente de şcoală postliceală sanitară, absolvită cu diplomă în specializarea asistent medical generalist. Concursurile se vor organiza între 10 şi 12 octombrie, însă mai multe date se pot obţine la sediul administraţiei publice locale.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente