Acasa / Actualitate / O tânără din Gorj și-a deschis o afacere la care visa de când era studentă la Kinetoterapie. Află-i povestea!

O tânără din Gorj și-a deschis o afacere la care visa de când era studentă la Kinetoterapie. Află-i povestea!

O tânără din municipiul Târgu Jiu, absolventă de kinetoterapie în cadrul Universității „Victor Babeș”, și-a îndeplinit un mare vis . După trei ani de muncă în cadrul Centrului Medical pentru Sănătate Umană Gorj, Andreea Ungureanu a reușit să își deschidă propriul cabinet de kinetoterapie. Înainte de a face acest pas, ambițioasa gorjeanca a dorit să se specializeze pe diferite terapii care să îi permită să îşi vindece pacienții, astfel că a participat la numeroase cursuri organizate în România.

Cabinetul de recuperare Prokineto a fost deschis la începutul lunii septembrie, iar tânăra a achiziționat aparatură de ultimă generație pentru a-și trata pacienții. „Am vrut să fac un cabinet unde să le ofer pacienților un cadru discret și primitor, unde să se simtă confortabil în perioada tratamentului de care au nevoie. O recuperare bună este atunci când pacientul se simte bine și este primit cu zâmbetul pe buze și, bineînțeles, să beneficieze de terapia adecvată. Am deschis cabinetul în luna septembrie și dorim să oferim pacienților servicii de calitate. Am muncit mult să ajungem aici și dorim să îi facem pe cei care ne trec pragul să aibă încredere în noi, să se simtă confortabil și să beneficieze de recuperare bună. Avem aici o sală de recuperare utilată pentru o gamă diversificată de patologii. Am achiziționat chiar și un aparat de electroterapie, de ultimă generație, cu o gamă extinsă de curenți”, a precizat Andreea Ungureanu.

De-a lungul celor trei ani în care a practicat meseria de kinetoterapeut, tânăra a urmat cursuri pentru diverse terapii. „Am terminat cursurile pentru terapie Vojta și terapie Scroth. Terapia Vojta este un mijloc kinetoterapeutic folosit cu succes în lumea largă pentru tratarea tulburarilor de mișcare și de tonus muscular atât la sugari cât si la copii, adolescenti si adulți. Terapia Scroth reprezintă una din cele mai eficiente metode kinetice în tratarea /corectarea, atitudinilor vicioase de statică vertebrală, a scoliozei și a bolii Scheuerm”, a mai precizat tânăra.

Andreea Ungureanu, în vârstă de 26 de ani, este absolventă a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, iar după finalizarea cursurilor liceale, aceasta a studiat mai departe în domeniul medicinei. A petrecut câțiva ani la Timișoara, unde a urmat Universitatea „Victor Babeș”, iar apoi s-a întors acasă.

Site-ul cabinetului de recuperare Prokineto: http://kinetogorj.ro/

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*