Opoziţia, matinală ieri la vot

0
8

Un trai mai bun, o deschidere nouă pentru dezvoltare şi o revenire la normalitate pentru toţi românii doresc şi liderii gorjeni din opoziţie. Matinal, la fel ca în prumul tur de alegeri a votat ieri şi liderul PDL Gorj, Dan Vâlceanu, care a declarat că pentru România este timpul unei noi direcţii. Preşedintele Mişcării Populare Gorj, Nicolae Daviţoiu, a votat pentru un trai mai bun al românilor, iar preşedintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan, a subliniat că dorinţa sa cea mai mare la acest tur este o revenire la normalitate pentru românii de pretutindeni.

Nu au stat prea mult pe gânduri nici politicienii gorjeni care s-au prezentat la urne dis de dimineaţă. Matinal ca în primul tur, copreşedintele ACL Gorj, Dan Vâlceanu, a mers putin după orele 8:00 la secţia amenajată la Liceul Teologic din Târgu-Jiu, unde a pus ştampila de vot hotărât să ajute la o schimbare.

Vâlceanu: „Am venit la vot pentru verticalitate”

„Am venit cu gânduri bune pentru ţara mea, de a ne menţine o cale europeană şi de a nu deraia, aşa cum am văzut că se poate întâmpla de la principiile alese acum câţiva ani. Am venit la vot cu dorinţa de a ne păstra verticalitatea şi de a rămâne europeni”, a declarat Dan Vâlceanu, copreşedinte ACL Gorj.

Daviţoiu şi Orzan: Vot pentru un stat de drept şi un preşedinte al tuturor românilor

Un viitor solid pentru tineri, dar mai ales o revenire la normalitate sunt gândurile liberalului Orzan, în timp ce liderul PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu se aşteaptă ca un preşedinte să fie în primul rând al oamenilor, să se apropie de nevoile cetăţenilor şi nu de cele ale clasei politice. „Am votat pentru o Românie prosperă, pentru un preşedinte care să unească, dar să unească judeţele dezvoltate din Transilvania, din punct de vedere cultural-economic cu cele mai sărace din Oltenia şi Moldova, pentru un preşedinte care să unească aspiraţiile românilor plecaţi din România plecaţi în diaspora pentru a face rost de bani să-şi întreţină familiile”, a declarat Nicolae Daviţoiu, preşedinte PMP Gorj. „Am votat pentru revenire la normalitate, pentru un stat de drept, pentru mai puţină gălăgie şi mai multă muncă, pentru un preşedinte care să facă mai mult pentru români, indiferent unde s-ar afla, în ţară sau străinătate”, a declarat liberalul Gh.Orzan, vicepreşedinte PNL Gorj. Liberalul Orzan a preferat să rămână în ziua votului în mijlocul confraţilor săi din Polovragi, unde a şi votat pe liste suplimentare. Spre bucuria sa, numărul alegătorilor din Polovragi s-a dovedit destul de mare. Liderul PMP a mai declarat că-şi doreşte ca preşedintele României să se gândească mai întâi la respectul datorat cetăţenilor şi să nu dea atenţie luptei politice care mai mult distruge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here