Acasa / Actualitate / Orașul Novaci va fi racordat la gaze. Autoritățile vor ca rețeaua să ajungă la Rânca

Orașul Novaci va fi racordat la gaze. Autoritățile vor ca rețeaua să ajungă la Rânca

Primăria orașului Novaci a obținut toate avizele necesare pentru introducerea rețelei de gaze în localitatea. „Este greu de spus când vor fi introduse gazele. Deocamdată, am obținut aprobările necesare de la Ministerul Economiei. Eu sper ca locuitorii din orașul Novaci să aibă cât mai repede rețea de gaze, iar intenția noastră este ca rețeaua să ajungă până la Rânca. O să analizăm modul în care se va derula investiția. Sunt mai multe variante pe care le luăm în calcul“, a spus Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci. Potrivit acestuia, în total, aproximativ 26 de localități din Gorj vor beneficia de rețea de gaze.

Angela Vintilescu, proprietara unui hotel din Rânca și consilier local în Novaci, a anunțat și ea pe pagina de Facebook demararea investiției: „Primarul Novaciului s-a întors recent de la Ministerul Economiei cu o izbânda istorică: La toamna novăcenii vor avea gaze!“

3 comentarii

  1. Asa zisa statiune Ranca de Gorj e o gaura dezolanta, cu viloaie mitocanesti care n-au nicio legatura cu zona si peisajul montan. S-a construit fara cap, care unde si cum a vrut si-a iesit ce se vede: o asezare dezolanta sus la munte, cu constructii alandala, care mai de care mai urata.

  2. Vintileasco iar esti beata ? Ba tu chiar esti muma de naroada.

  3. Cinei e tuta asta de Vintilescu , ea stie ca pana la toamna n ar putea sa branseze la reteaua de gaze nici macar o casa pe la poarta careia ar trece deja conducta de gaze ? Cine a pus proasta asta consilier la primarie ? Ea crede ca gazele sunt aduse cu galeata la Novaci ? Avizul ministerului economiei nu inseamna nimic , studiile , proiectarea , licitatia si executia ar dyra cel putin 6-7 ani . Asa ca Vintileasco esti batuta in cap iar sefii tai de partid ar trebui sa te trimita cu vacile la pascut .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*