spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăActualitatePandemia amână nunțile. Evenimente amânate pentru 2021

    Pandemia amână nunțile. Evenimente amânate pentru 2021

    Pandemia a stricat planurile mai multor cupluri din Gorj care intenționau să formeze o familie anul acesta. De la debutul stării de urgență, în Târgu Jiu, niciun cuplu nu s-a mai căsătorit, wekendurile acestor luni fiind anul trecut ocupate în totalitate. Și afacerile au de suferit, tot ce înseamnă evenimente festive fiind la ora actuală blocate.

    Zeci de cupluri din Gorj și-au amânat cel mai importat eveniment din viață, din cauza pandemiei. Cum pe perioada stării de urgență nunțile se făceau în cadru restrâns, tot mai mulți tineri au lăsat momentul în așteptare. Pentru unii amânarea înseamnă un an de zile, după ce și-au dat seama că nunta mult vizată nu poate fi desfășurată în cadrul gândit.  „Urma să ne căsătorim luna viitoare dar deja am luat decizia de a amâna totul. Am vorbit atât la restaurant cât și cu echipa de foto-video și artiștii. Am amânat totul pentru anul viitor când, în aceiași lună, iunie, am fixat evenimentul. Exista acea teamă ca petrecerea să se desfășoare într-un cadru restrâns și nu știm la cine să renunțăm din lista de invitați”, ne-a explicat Andreea, o viitoare mireasă care a renunțat momentan la planuri.

    Planuri, bani…

    Mulți dintre cei care au renunțat la planuri au făcut-o și din motive economice. O nuntă restrânsă înseamnă pentru unii, bani pierduți. Cum astfel de evenimente au fost transformate într-un împrumut pe termen lung, fiecare invitat contează. „Noi, ca și cuplu, am participat de-a lungul timpului la foarte multe evenimente identice. Acum, când urma să fie momentul nostru, nu dorim să treacă neobservat. Pe de altă parte sunt prieteni, colegi și rude care doresc să ne fie alături. Ne-am decis că aceasta este cea mai bună decizie, deși pe de o parte, ne este greu”, a mai declarat Andreea.

    Dată reprogramată

    Și mediul de afaceri are de suferit. Zecile de restaurante din județ au ușile încă închise. Nu se știe când vor putea relua activitatea, cu atât mai puțin activitățile extinse. Amânarea a fost și în cazul lor cea mai bună variantă. “ Noi aveam, întradevăr, agenda plină până spre finele anului. Din păcate nunțile programate pentru lunile mai , iunie au fost amânate în totalitate. Avem cupluri care au optat pentru amânare și pentru luna iulie-august, puține cazuri dar sunt! Nu s-a renunțat la arvună și am stabilit o viitoare dată. Este greu și pentru noi ca afacere dar și pentru cei care gândiseră acest moment în detaliu”, a declarat un om de afaceri din Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: