Acasa / Actualitate / Pandurii a câștigat procesul cu acționarii și trebuie să primească peste 15 milioane de lei noi

Pandurii a câștigat procesul cu acționarii și trebuie să primească peste 15 milioane de lei noi

PanduriiClubul de fotbal Pandurii a avut câștig de cauză la Curtea de Apel Craiova în procesul împotriva acționarilor. Instanța de judecată a respins acțiunea pârâților și i-a obligat să achite sumele de bani cu care s-au angajat. Este vorba de peste 15 milioane de lei noi, adică peste trei milioane de euro. Pandurii are datorii totală la masa credală de peste șase milioane de euro, dar acestea s-ar putea reduce în urma negocierilor. „Respinge apelurile pârâților. Admite apelul reclamantului. Schimbă sentința, în sensul că admite în parte acțiunea. Obligă pârâții să plătească reclamantului despăgubiri, conform variantei I a raportului de expertiză contabil întocmit de expert. Bârhoată Ana, astfel: Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. – 6,39 milioane lei, Consiliul Local Târgu Jiu – 2,8 milioane de lei; Consiliul Județean Gorj – 769 mii lei, Artego S.A. – 4,89 milioane lei și USMO – 516 mii lei. Cu drept de recurs“, se arată în sentința judecătorească.

Ce spune primarul Romanescu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că sentința finală va fi dată de Înalta Curte de Casație de Justiție: „În momentul de față hotărârea judecătorească nu este definitivă, ci executorie, după ce se comunică hotărârea judecătorească Consiliului Local trebuie să formuleze o acțiune în recurs care se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție. Fiind o hotărâre judecătorească care privește Consiliul Local, entitatea care trebuie să pregătească acțiune este Consiliul Local, nu Primăria Târgu Jiu“.

Un comentariu

  1. N-am pomenit mai mare idiotenie, Romanescule, decat vorbele tale! N-ai fi terminat tu dreptul, dar juristi ai pe acolo? Daca da, poate iti explica in ce ar putea consta recursul la ICCJ (ex. dosar Dragnea). Cat despre sume, iti asumi cautiunea in cazul in care pierzi recursul? Asta, apropos de faptul ca va face Consiliul Local recursul… pai, mai, om fara Dumnezeu, o actiune de ce fel o fi ea este intocmita de un om, doi, trei specialisti, dar intotdeauna va fi semnata de tine, pana mai esti pe scaunul ala! E drept, n-o sa mai porti prea mult povara….

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*