Acasa / Actualitate / Paraschiv consilierul personal al lui Romanescu. „Este una dintre variante”

Paraschiv consilierul personal al lui Romanescu. „Este una dintre variante”

Chiar și îndepărtat din PNL Gorj, Mihai Paraschiv rămâne alături de primarul Marcel Romanescu. Edilul nu exclude varianta de a-l coopta pe prietenul său în echipa de consilieri personali din cadrul primăriei municipiului Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu îți schimbă oamenii de pe cabinet. Mihai Paraschiv ar putea deveni sfătuitorul edilului. „Mihai Paraschiv va rămâne permanent în echipa mea și sunt soluții pentru toate aceste probleme. Nu voi sta cu mâinile în sân, voi încerca să găsesc soluția cea mai bună ținând cont că vin doi ani electorali extremi de importanți. Vom vedea dacă îl iau consilier, există soluții mai ales că Mihai a fost lângă mine atâta timp.Nu poți să arunci un om de valoare în decorul politicii. Este una dintre variante!”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Supărat pe colegi

Președinte al organizației municipale, Romanescu încă nu înțelege gestul colegilor săi de partid. În opinia acestuia întregul scenariu ar fi de fapt o rzbunare mai veche. „Pentru mine și pentru organizația municipală Mihai Praschiv rămâne un coleg care și-a făcut toate temele ca și consilier local. Mi se pare de bun simț ca să se țină cont de părerea organizației municipale. S-a ajuns aici din mai multe motive : reacțiile pe care le-a avut Mihai Paraschiv la criticile unor colegi din BJP la adresa mea dar ar putea să fie luată în calcul și varianta candidaturii lui Mihai. El a candidat împotriva lui Dan Vîlceanu pentru conducerea organizației județene și cred că și-au adus aminte de aceea perioadă nu foarte bună pentru actualul lider”, a mai declarat Romanescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*