Acasa / Actualitate / Parazăpezi tip plasă, produse în România, testate pe Transalpina

Parazăpezi tip plasă, produse în România, testate pe Transalpina

Secţia Drumuri Naţionale Târgu Jiu va testa un nou tip de parazăpezi pe DN 67C-Transalpina. Parazăpezile tip plasă sunt produse chiar în Târgu Jiu, de către societatea Crilemar SRL, se mai precizează într-o postare pe pagina de socializare a insituției. Plasa a fost pusă la dispoziția drumarilor gratuit de către producător pentru a o testa în condiții reale, au mai explicat reprezentanţii SDN Târgu Jiu.

”SDN Târgu Jiu va testa un nou tip de parazăpezi, tip plasă, pe DN 67C. Plasa este produsă în Romania, în Târgu Jiu, de SC CRILELMAR SRL. Plasa a fost pusă la dispoziția noastră gratuit de către producător pentru a o testa în condiții reale” se arată în postarea de pe Facebook.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a mai închis circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului din cauza căderilor masive de zăpadă din trecut. Transalpina, denumită şi ”Drumul Regelui” sau ”Șoseaua dintre nori”, este cea mai înaltă şosea din România care poate fi străbătută cu maşina, punctul cel mai înalt fiind în Pasul Urdele, 2.145 metri altitudine.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*