Acasa / Actualitate / Pasarelele din Târgu Jiu ocolite! Trei licitații ratate

Pasarelele din Târgu Jiu ocolite! Trei licitații ratate

Nu vrea nimeni să refacă pasarelele din municipiul Târgu Jiu. Pentru a patra oară proiectul privind reabilitarea podului suspendat de pe Unirii este scos la licitație. Autoritățile se plâng că traversează o perioadă grea prin lipsa de ofertanți în ceea ce privește realizarea lucrărilor.

Municipalitatea intenționează să liciteze, din nou, la început de an, lucrarea pentru pasarela de pe strada Unirii. Marcel Romanescu susține că e aceiași procedură va merge și în cazul pasarelei din zona Artego care a fost în urmă cu o lună doar cârpită pentru ca traficul în zonă să se desfășoare corespunzător. „Reluăm licitațiile pentru cele două pasarele din Târgu Jiu. Sperăm să avem șanse mai mari și începând din acest an să dăm drumuri la lucrări. Pasarela de pe Unirii am scos-o de trei ori și nu s-a prezentat nimeni. Sunt condiții mai drastice pentru că se lucrează pe rețelele de înaltă tensiune ale CFR-ului. Noi am considerat că aceasta lucrarea este o urgență, din studiile pe care le-am avut dar în 2020 o vom scoate la licitație și pe cea de pe Ciocârlău. Se va lucra pe o singură bandă. La volumul de trafic pe care îl avem nu ne permitem să închidem circulația în zonă”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

3 comentarii

  1. Cu asa primar-catastrofa si un CL de toata jena, cine mai are curajul sa se angajeze la lucrari de asemenea importanta?Mare blestem pe orasul asta cu asemenea trantori si neispraviti din interiorul primariei.

    • Adrian din poveste

      Pai de ce nu aduci tu firmele tale de casa draga Adi Tudor, sau nu mai poti face cartile la receptia lucrarilor supraevaluate si a facturilor fictive pe care incasai milioane de euro?

  2. Mai du-te dracului de prost ca Nacu nu este Adi Tudor.Aici este vorba de proasta randuiala a orasului cu marile sala probleme nerezolvate si nu cu alt, sau pentru altcineva am postat comentariu.Dar cum voi, cei din jurul neispravitilor de la primarie sunteti o gasca de borfasi, atata stiti si alta faceti.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*