Pași pentru licențierea aerodromului din Stănești

0
430

După ce s-a plimbat cu avionul de la București la Stănești, senatorul Ion Iordache susține că pe lista liberalilor se află proiectul de licențiere a aerodromului. În viitor, în zonă, ar putea fi realizat un punct aerian de transport marfă.

“Evenimentul de la Stănești a pus Gorjul pe harta aviației românești și vreau să-l felicit pe Iulian Popescu  pentru asta! Deși mulți au fost cel puțin reticenți, Iulian a reușit să organizeze Gorj Aero Show  într-un timp record, fără prea mult sprijin și fără bani publici. Și-a mobilizat prietenii, colegii și, cu aportul primarului Costel Bicheru, a reușit să transforme câmpul de la Stănești într-un aerodrom pe care și-au dat întâlnire unii dintre cei mai importanți oameni ai aviaticii românești’’, susține senatorul Ion Iordache.

Urmează licențierea!

Senatorul liberal afirmă că după distracție urmează pași importanți care să aducă și beneficii localității Stănești. “Am susținut acest proiect pentru că trebuie să scoatem Gorjul din izolare cât mai repede! Gorj Aero Show este un început, munca pentru licențierea aerodromului abia acum începe și am convingerea că, urmând același drum, vom avea și alte piste licențiate în Gorj”, a mai transmis Ioradche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here