Penalităţi pentru târgujienii cu restanţe la plata parcărilor

1
34

 

 

jilaveanu-primarie-cmykPrimăria Târgu-Jiu introduce penalităţi pentru târgujienii care au restanţe la plata în parcările de reşedinţă. Sute de cetăţeni care au maşinile parcate în spaţiile amenajate de primărie au încheiat contracte cu asociaţiile de proprietari, dar nu mai achită taxa lunară. Aceştia vor avea mai mulţi bani de plătit, pentru că se percep penalităţi. 

Primăria Târgu-Jiu nu mai reziliază contractele pentru neplată, ci introduce penalizări pentru cetăţenii care nu-şi achită taxa de parcare în parcările de reşedinţă. Până în momentul de faţă, în Târgu-Jiu, 441 de contribuabili nu au achitat taxa de parcare în acest an, aceştia fiind penalizaţi de primărie cu 2% pe lună. În total, primăria Târgu-Jiu are încheiate 5.217 contracte pentru plata în parcările de reşedinţă. Taxa de parcare este de 10 lei pe lună pentru persoanele fizice şi 15 lei pentru persoanele juridice, anunţă Ionuţ Jilăveanu, directorul Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul primăriei Târgu-Jiu. parcari-cmyk

„Avem în derulare un program care a început în urmă cu 3 ani şi până prezent contracte încheiate în plată 5.217, 441 fiind încă neplătite. Din acest an nu se mai reziliază contractul de parcare ca până acum în cazul neachitării taxelor, ci se pun penalităţi de 2% pe lună. Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată şi se poate rezilia doar la cererea beneficiarului. În ultimele două luni am realizat câteva extinderi de parcări în cartierele Olari, Minerilor, Mioriţei şi zona Dacia, zilele următoare vor fi repartizate către cetăţeni. Tot la parcări se lucrează la refacerea marcajelor, sperăm ca maxim 2 ani să şi finalizăm această operaţiune în tot oraşul”, a spus Ionuţ Jilăveanu, director în cadrul primăriei Târgu-Jiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here