Penitenciarul Târgu Jiu angajează preot

0
129

Penitenciarul Târgu Jiu organizează concurs pentru angajarea unui preot.

Dosarele se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 04.11.2020, inclusiv, ora 16.00. În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08.00–16.00, în zilele de luni, miercuri și vineri, respectiv în intervalul orar 10.00–18.00, în zilele de marți și joi.

Candidații trebuie să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, emisă de instituţii acreditate potrivit legii, în specializarea teologie pastorală; să deţină calitatea de preot ortodox hirotonit, cu minimum 2 ani vechime în activitatea pastorală. De asemenea, candidații trebuie să aibă binecuvântarea din partea ierarhului titular al Arhiepiscopiei sau Episcopiei în teritoriul căreia se află unitatea penitenciară pentru care candidează.

O altă cerință este să aibă autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi și să nu primească o sancțiune disciplinară în ultimii 5 ani.

Concursul va consta în susținerea unui interviu și a unei probe scrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here