33.4 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăActualitatePensionat, dar nu poate pleca din CEO, că n-a predat ... lanterna

Pensionat, dar nu poate pleca din CEO, că n-a predat … lanterna

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a primit decizia de pensionare, dar nu se poate bucura de aceasta. Pensia depășește o mie de euro, însă decizia de pensionare nu a echivalat și cu plecarea din companie.

Marius Stolojanu, angajat la Termocentrala de la Rovinari, a declarat că nu poate părăsi compania energetică, pentru că este în continuare legat de locul de muncă, din cauza inventarului. Salariatului i se impune că trebuie să predea o lanternă, pentru a i se întocmi fișa de lichidare. Marius Stolojanu, care este și sindicalist, a declarat că este dispus să și achite contravaloarea lanternei, însă nu există această variantă. Echipamentul respectiv ar fi căzut într-un recipient cu păcură și nu mai poate fi recuperat.

„Am așteptat să mă pensionez, am primit decizia de pensionare, dar nu pot să plec din companie și să îmi văd de pensie, din cauza unei lanterne. Vreau să fie găsită o soluție, să se stabilească suma pe care o am de achitat. Se poate verifica prețul în actele de achiziție sau la inventar. Sunt, până la urmă, consumabile. Plătesc, să mă bucur și eu de pensie, după zeci de ani de muncă. Eu cred că este vorba de altceva, dar nu este vina noastră, a celor care ieșim la pensie, că se rămâne fără oameni. Asta este. Sper să se rezolve.”, a declarat Marius Stolojanu.

CEO a obținut preschimbarea termenului de judecată pentru Cariera Roșia

0
După ce, pe 2 august, Curtea de Apel București a amânat recursul Complexului Energetic Oltenia...

Recurs amânat, în cazul Carierei Roșia. Extinderea, blocată în continuare

0
Angajații Carierei Roșia mai au de așteptat până pe 15 septembrie, să afle ce se...

CEO oprește apa caldă la Craiova

0
Complexul Energetic Oltenia (CEO) va opri apa caldă la Craiova, pentru 6 zile. Măsura se...

1 COMENTARIU

  1. Glume, gen Stolojanu, care și la pensionare vrea sa iese în evidenta. Asa a procedat dintotdeauna, acum pe caniculă chiar mai rău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: