3.9 C
Târgu Jiu
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăActualitatePercheziții în Gorj și Vâlcea într-un dosar privind vânzarea de cărbune

Percheziții în Gorj și Vâlcea într-un dosar privind vânzarea de cărbune

33 de percheziţii, dintre care 19 la sediul unor instituţii publice, au loc, luni, în judeţele Vâlcea şi Gorj, într-un dosar în care există suspiciuni de comitere a mai multor infracţiuni legate de activitatea de vânzare a cărbunelui. Acţiunea vizează şi un poliţist care administrează o firmă de comercializare a cărbunelui şi a materialului lemnos.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis printr-un comunicat de presă că procurorii fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, delapidare, fals şi infracţiuni contra patrimoniului, în legătură cu activitatea de comercializare a cărbunelui, fapte săvârşite în perioada 2021-2022: „Activităţile vizează şi un agent de poliţie care administrează în fapt o societate comercială al cărei obiect de activitate constă în comercializarea de cărbune şi material lemnos. În cursul zilei de astăzi, 28 noiembrie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează 33 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Vâlcea şi Gorj, din care 19 sunt la sediul unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicat.

Mai mulți bani pentru șase prestatori ai CEO

0
Administrația Complexului Energetic Oltenia va suplimenta contractul care vizează lucrări la echipamentele care deservesc noul...

CEO are asigurate serviciile de transport cărbune pe calea ferată

0
Două din termocentralele din Complexul Energetic Oltenia vor fi deservite de prestatorii de transport cărbune pe...
Vânător libanez vine în Gorj să vâneze un urs

Polițist reținut pentru că a împușcat un câine

4
Organele de poliţie din cadrul IPJ Gorj - Centrul Operaţional au fost sesizate prin 112...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!