19.5 C
Târgu Jiu
joi, august 11, 2022
AcasăActualitatePlanurile autorităților în ceea ce privește Casa de Cultură a Sindicatelor! Argumentele...

Planurile autorităților în ceea ce privește Casa de Cultură a Sindicatelor! Argumentele prin care Romanescu ține investitorii departe!

Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu rămâne pe lista de așteptare a autorităților locale. Deși imobilul riscă să ajungă în mâna unor privați, municipalitatea nu se grăbește să facă vreun demers în achiziționarea acesteia. De ani de zile atât Consiliul Județean Gorj cât și Primăria Municipiului Târgu Jiu au bâjbâit parcă pe întuneric nereușind să rezolve problema imobilului care se degradează de la o zi la alta. Acum, inconvenientul preluării ei este suma prea mare cerută de lichidator.

Până în vară autoritățile nu vor mișca un deget pentru a cumpăra singura locație din Târgu Jiu în care ar putea avea loc evenimente cultural-artistice. Suma prea mare cerută de lichidator le face pe autorități să stea în stand-by până la scăderea prețului. „Suntem interesați de ceea ce se întâmplă la Casa de Cultură din Târgu Jiu. La momentul acesta, evaluarea este undeva la 87 miliarde lei vechi și șase luni de zile se vor face licitații pe acestă sumă. După șase luni de zile urmează acea scădere punctuală. Trebuie să știe toți cei care sunt interesați să cumpere Casa de Cultură A Sindicatelor că terenul de sub ea aparține municipalității și, din acest punct de vedere, avem un drept în plus la achiziționare. Vom avea o discuție în cadrul primăriei și s-ar putea să mergem cu o ofertă concretă către societatea de lichidare dar, nu la prețul la care este acum adjudecată”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu este scoasă la licitaţie în prezent pentru suma de două milioane de euro. Prețul stabilit de lichidatorul judiciar cuprinde creanţele nerecuperate care sunt stabilite pentru imobilul din Târgu Jiu.

Preţurile petrolului au crescut miercuri cu 2%

0
Preţurile petrolului au crescut miercuri cu 2 dolari pe baril, un raport privind scăderea stocurilor...

McDonald’s deschide restaurant la Târgu Jiu

2
Autoritățile din Târgu Jiu confirmă că societatea McDonald's își deschide punct de lucru la Târgu...

APAREGIO GORJ SA anunță întreruperea furnizării apei potabile

0
APAREGIO GORJ SA- CED TG JIU anunță întreruperea furnizării apei potabile, in data de 27.07.2022...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!