Acasa / Actualitate / Plouă în hala agroalimentară din Piața Centrală. Comercianții vor să plece

Plouă în hala agroalimentară din Piața Centrală. Comercianții vor să plece

Plouă în interiorul Halei agroalimentare din Piața Centrală din Târgu Jiu, care a costat aproximativ 2,5 milioane de lei noi, construcția fiind dată în folosință în anul 2015. În aceste condiții, mai mulți agenții economici care își desfășoară activitatea în hala din Piața Centrală din Târgu Jiu solicită Primăriei rezilierea contractelor. Comercianții sunt nemulțumiți de condițiile oferite și mai ales că în ultima perioadă, a ca urmare a precipitațiilor, apa s-a infiltrat în interior și marfa le-a fost afectată.

„Hala a fost închiriată unor societăți comerciale și constatăm după niciun an de zile de la închiriere că au apărut probleme în acoperiș. Sunt societăți care plătesc chirii. Așa se aruncă pe apa Sâmbetei douăzeci și ceva de miliarde. Hala este nefuncțională. Societățile care își desfășoară activitatea acolo ne-au notificat în privința rezilierii sau suspendării contractului pe care îl avem în derulare, având în vedere că atunci când s-a încheiat contractul se miza pe faptul că este în condiții foarte bune“, a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Garanția de bună execuție este blocată

Primarul Marcel Romanescu spune că atât proiectul, cât și execuția au fost întocmite în mod greșit și că banii opriți din garanția de bună execuție nu ajung pentru remedierea problemelor: „Vreau să cred că până la urmă se va găsi o soluție pentru garanția de bună execuție care este în momentul de față blocată nu este suficientă pentru ce s-a întâmplat acolo. La hala din Piața Centrală este o greșeală de la proiectare și până la finalizarea acelei lucrări“.

Un comentariu

  1. Cat de ridicol este acest Romanescu.Asta nu-i in stare sa gestioneze nici macar ce au facut altii.Dar baga mereu de vina altora.Du-te , baiatule si sa faci altceva util ca de primar nu esti bun de nici o culoare, hastagistule!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*