Podaru singurul interesat de funcția de manager la CSM Târgu Jiu! Romanescu vrea selecție riguroasă

0
47

Comisia care va selecta viitorul manager al Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu va fi alcătuită din șefi de CSM-uri din țară. Cel puțin asta își dorește primarul Marcel Romanescu, care vrea să înlăture orice dubiu privind procedura de selecție. Romanescu recunoaște că fostul administrator public al orașului Rovinari, Constantin Podaru, este singurul care s-a interesat, deocamdată, de acest post.

Edilii din Târgu Jiu și-au propus ca noul Club Sportiv Municipal să fie funcțional în cel mai scurt timp. Potrivit primarului Marcel Romanescu, doar Constantin Podaru pare să fie interesat, oficial, până acum de această poziție. „În afară de domnul Podaru, nu s-a arătat nimeni interesat de condițiile scoaterii la concurs a postului de manager al Clubului Sportiv Municipal. Domnul Podaru a venit de mai multe ori să întrebe când se scoate postul la concurs și i-am spus că atunci când vom găsi oameni de specialitate care să poată analiza proiectele de management. Eu sunt convins că la concurs se vor prezenta mai mulți candidați, pentru că este o funcție de conducere și sunt foarte mulți oameni care au planuri de management pentru o astfel de entitate”.

„Pregătim comisia”

Romanescu vrea ca selecția viitorului manager să fie făcută de oameni cu experiență în domeniu. Edilul va înainta primăriilor care finanțează astfel de cluburi adrese prin care le va solicita reprezentanți în comisia de selecție. „În momentul de față pregătim comisia. Mi-aș dori ca acea comisie să fie formată din specialiști, adică din oameni care au condus astfel de cluburi. Cred că voi merge pe adrese pe care să le înaintez către autoritățile publice locale, către municipiile reședință de județ din țară, să îmi desemneze personal de conducere din cadrul CSM-urilor. Așa și spune legea. Este un concurs de proiecte, nu vorbim de un examen. Toți cei care vor dori, vor înainta dosarele Primăriei, iar comisia stabilită prin dispoziție va analiza acele dosare”, a mai explicat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here