19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitatePOLARIS va ridica gunoiul din Fărcășești și Urdari! Se vor încheia contracte...

POLARIS va ridica gunoiul din Fărcășești și Urdari! Se vor încheia contracte cu beneficiarii

polarisCompania POLARIS va ridica gunoiul din alte două comune din județul Gorj. Astfel în baza unui contract cu autoritățile, societatea de salubrizare va începe să colecteze deșeurile menajere chiar de săptămâna viitoare.

În urma încheierii contractelor de salubrizare cu persoanele fizice, acestea vor trebui să achite suma de 11,58 lei/luna/gospodărie fără TVA, fiind aici inclusă și o taxă care ajunge către Fondul de Mediu. „Începând de săptămâna viitoare vom începe să ridicăm deșeurile din comuna Fărcășesti și comuna Urdari, mai exact luni din Fărcășești și marți din Urdari. Practic, firma este într-o continuă extindere în județul Gorj și le mulțumim celor care apelează la serviciile noastre, ne bucură acest lucru și denotă că ne facem treaba cum trebuie. Oamenii din aceste localități trebuie să știe că în perioada aceasta vor trebui să încheie contracte de prestări servicii cu firma de salubrizare, urmând să plătească lunar prestarea acestui serviciu. Tariful perceput pentru prestarea acestui serviciu este de 11,58 lei/luna/gospodărie fără TVA, tarif care include colectarea și transportul deșeurilor menajere, depozitarea deșeurilor la depozitul ecologic, dar și taxa de mediu ce se plătește către Fondul de Mediu”, a declarat Luis Ionuț Popa, director comercial POLARIS.

În momentul de față, POLARIS ridică gunoiul din Târgu- Jiu, Bumbești-Jiu și alte zece comune din județul Gorj. Polaris M Holding şi-a început activitatea pe piaţa de profil din România în anul 1998, primul contract fiind semnat cu Primăria Constanţa. Societatea deţine 100% capital românesc şi are un număr total de peste 1.500 de angajaţi.

Angajați din CEO cu contractul de muncă suspendat, pentru probleme cu legea

0
Mai mulți angajați din Complexul Energetic Oltenia au contractele de muncă suspendate. Potrivit lui Ion...

Depozitarea deșeurilor în groapa de gunoi din Târgu Jiu, autorizată la fiecare șase luni

0
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Serviciilor de Salubrizare (ADIS) Gorj este nevoită să solicite...

Cine ar putea finaliza lucrările de pe Calea Eroilor

0
O lună și jumătate mai are la dispoziție societatea care efectuează lucrarea de pe Calea...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!